970x250

NOVA Perovićevoj: Stavite crvenu kravatu i formalizujte ljubav sa Demokratama

Potpredsjednik OO Nove srpske demokratije Kotor Niko Klopan i Željko Knežević, reagovali su izjavu predsjednice Demokratske srpske stranke Dragice Perović, inače smijenjene predsjednice Skupštine opštine Kotor, ističući da se ona ponaša kao član Demokrata.

300x250

Reagovanje prenosimo cjelosti:

Gospođo Perović, Kotor je malo mjesto tako da je izlišno polemisati o bilo čijem poštenju i moralu. Svako je čuvar sopstvenog poštenja i morala. Tekst koji ste napisali ne kvalifikuje Vas za visoko moralnu poziciju. Iznoseći pregršt neistina i uvreda najviše ste rekli o sebi.

Pored toga pokazali ste da nemate ni elementarno političko znanje uprkos višedecenijskom iskustvu.

Kažite glasačima DF-a da li ste ikad pitali bilo koga iz rukovodstva naše koalicije o svojim političkim potezima. Kako vas ne čudi to što su Demokrate za smotru kravata (Kongres) zvali samo Vas i nikog drugog iz DF-a?! Kako vam kao Srpkinji nije smetalo to što su jedino Demokrate bile protiv ćiriličnih tabli u Kotoru?!

Zato, gospođo Perović, jer se ponašate kao član Demokrata. Postali ste dio izborne kravataške kampanje jer se ovakvi napadi ne mogu ničim drugo objasniti.

Zato Vam predlažemo da ugasite svoju stranku sa svih 24 birača, da ne vršite distinkciju među glasačima Nove srpske demokratije – jer mi dobro znamo ko smo, a Vi stavite crvenu kravatu i formalizujte svoju političku simbiozu sa Demokratskom Crnom Gorom.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close