Home / ŽIVOT + / Showbiz / SERGEJ SE OPASNO ZAMJERIO JEZDIĆU! Za sve je kriva Jezdina “uloga” za Vučića, a evo šta je Trifunović poručio (FOTO)

SERGEJ SE OPASNO ZAMJERIO JEZDIĆU! Za sve je kriva Jezdina “uloga” za Vučića, a evo šta je Trifunović poručio (FOTO)

Srpski glumac Nenad Jezdić u nedjelju predveče, na svečanom otvaranju dionice auto-puta Obrenovac – Ljig kod isključenja za Ub, dočekao je predsjednika Srbije Aleksandra Vučića kostimiran kao knez Miloš Obrenović.

Od tada se na njega digla “hajka” na društvenim mrežama, a u cijelu priču uključio se i Sergej Trifunović.

On je na svom zvaničnom Tviter nalogu podijelio najpre tekst, bez ikakvog komentara, pod nazivom “Ode i Nenad Jezdić”, a potom je retvitovao i komentar o Jezdićevoj izjavi za medije.

Otvoren “hejt” Sergeja Trifunovića na Jezdićevo pojavljivanje na svečanosti, mnogi su počeli da dovode u vezu sa njihovim “rivalstvom” oko glavne uloge u seriji “Crni Gruja”. Pa su počeli da sprovode i anketu na temu ko je u ovoj ulozi bolji?

Sergej Trifunović 2003. godine snimio je deset epizoda serije “Crni Gruja”, a iz serije je otišao zbog angažmana u nekoliko filmova.

U ulogu Crnog Gruje je potom “uskočio” fantastični Nenad Jezdić, koji će sada, ponovo biti zamijenjen “originalom”.

Interesantno je i to da Trifunović i Jezdić nisu imali zapaženija zajednička pojavljivanja u filmovima. Jednostavno im se putevi nisu često preklapali.

Nenad Jezdić na sledeći način je prokomentarisao osude, zbog toga što je, kako kaže, radio svoj posao.

– Iskreno se radujem velikoj i važnoj stvari, kako za nas, tako i za one generacije koje dolaze za nama. Ovaj događaj od prije dva dana nije u suprotnosti sa svim što sam prije radio i govorio prilikom slicnih prigoda. Politikom nemam namjeru da se bavim. Zašto politizovati nesto što jeste dio mog posla!? Pa, ko je trebalo da čita monodramu “Miloš Obrenović” po tekstu Milovana Vitezovića u kostimu koji jeste moj kostim i iz projekta u kome sam igrao prije 10 godina? Neko od državnika ili glumac? Odazvao sam se na poziv svoje države. Ideja je bila da se javno i u radosti sjetimo velikog imena i značaja Kneza Miloša. Skepsa i paranoja su nepotrebne. Ja se od srca radujem narodnom uspjehu i dobitku kroz taj autoput.To je put svih nas.Mi kao narod silnu dangubu napravismo da bi se bavili ogovaranjem – rekao je Nenad. Upravo ovaj njegov komentar izazvao je dalje reakcije na društvenim mrežama, pa i kod njegovog kolege Sergeja Trifunovića.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com