TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA POZNATE PJEVAČICE Rođena je velikoj u bijedi, a onda je jedna žena POTPUNO PROMIJENILA njenu sudbinu - Volim Podgoricu

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA POZNATE PJEVAČICE Rođena je velikoj u bijedi, a onda je jedna žena POTPUNO PROMIJENILA njenu sudbinu

Živjela je u trošnoj kući sa devetoro braće i sestara, usvojila je tetka poznatog repera.

Mina Kostić nekada je živjela u teškom siromaštvu. Rođena je kao Minira Jašari, a njeni roditelji Alija i Zoja, pored nje, imali su još devetoro djece.

Svi su živjeli u trošnoj kućici u prigradskom naselju Ledine, dok Mina nije data na usvajanje kao petogodišnja djevojčica. Nju je prihvatila i odgajila Duda Ivanović, tetka popularnog repera Ivana Ivanovića Đusa.

Njeno djetinjstvo obilježila je i jedna tragedija –  njena rođena sestra se utopila.

– Jedna sestra mi se udavila kada je imala trinaest godina… Jako teško sam to podnijela. To se desilo 1992. godine. Kad god se toga sjetim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo da bude. Tako je valjda Bog htio. To je bila sudbina – rekla je Mina u jednom intervjuu.

  •  

 

2 komentara

  1. I feel as you could probably teach a category regarding how to create a great blog. That is fantastic! I must say, what really got me was your design. You certainly learn how to make your website more than just a rant about an issue. Youve caused it to be feasible for people to connect. Good for you, because not that lots of people know very well what theyre doing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com