ZVEZDA ŽELI DINAMO: Žele da pokažu ko je gazda na EX YU prostorima! - Volim Podgoricu

ZVEZDA ŽELI DINAMO: Žele da pokažu ko je gazda na EX YU prostorima!

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić rekao je danas da nema želja pred žrijeb za Ligu šampiona, ali da bi za protivnika “volio Dinamo iz Zagreba”.

“Volio bih da dobijemo Dinamo da se izmjeri na terenu ko je bolji, da pokažemo da smo najbolji na ovim prostorima. Mislim da je Zvezda izrasla kao klub koji je najbolji i najjači u regionu i voieo bih da to pokažemo na terenu”, rekao je Terzić u razgovoru sa novinarima u Beogradu.

Zvezda se plasirala u Ligu šampiona, a na žrijebu sutra u Monaku će biti u četvrtom šeširu. Dinamo Zagreb je mogući rival pošto je u trećem.

“Sigurno je da bi taj dvomeč izazvao mnogo predigri van terena koje nemaju veze sa sportom, koje bih volio da izbegnemo. Zvezda treba da pravi imidž sportskog kolektiva sa fer-plejom, a te utakmice vuku recke prošlih vremena”, kazao je Terzić.

Iz prvog i drugog šešira želi najjače klubove, poput Real Madrida, Barselone, Juventusa i Bajerna.

“Paklena imena klubova su u prvom i drugom šeširu, ali bih volio da dobijemo najveće, najjače rivale jer mislim da narod želi da u Beogradu gleda najveće asove, da se dese pravi sportski događaji, a to mogu da obezbijede samo najveći”, naveo je direktor Zvezde.

“Ovaj narod je željan velikih utakmica. Zvezda je pokazala protiv Napolija i Liverpula da je naučila da igra protiv najvećih”, istakao je Terzić.

BETA

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com