HAPŠENJA U PODGORICI: Prijetili NOŽEM i PLJAČKALI - Volim Podgoricu

HAPŠENJA U PODGORICI: Prijetili NOŽEM i PLJAČKALI

Podgorička policija je rasvijetlili dva krivična djela razbojništvo i dva krivična djela razbojništvo u pokušaju, a uhapšena su četiri lica od kojih su tri maloljetna.

Policija je lišila slobode B.L. (16) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu jednog lica.

On je, kako se sumnja, fizički napao oštećenog i zadao mu više udaraca, nakon čega mu je otuđio novac. B.L. je sproveden u Istražni zatvor.

Policija je lišila slobode E.H. (15) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela razbojništvo u pokušaju.

“Ovo lice je osumnjičeno da je počinilo i krivično djelo razbojništvo zajedno sa S.E. (15) i B.H. (18), a koji su takođe lišeni slobode zbog navedenog djela”, navodi se u saopštenju.

E.H. je, kako se sumnja, dva krivična djela razbojništvo u pokušaju počinio na štetu jednog pravnog i jednog fizičkog lica.

“On je, uz prijetnju nožem od radnika pekare pokušao da otuđi novac, a drugo djelo je, sumnja se, počinio na način što je fizički napao oštećeno lice u namjeri da mu otuđi novac u čemu nije uspio”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da se sumnja da su E.H, S.H. i B.H. krivično djelo razbojništvo počinili na način što su uz prijetnju nožem i fizičkom silom od jednog lica otuđili novac i lične stvari.

Sva lica su privedena nadležnom tužiocu uz krivične prijave radi daljeg postupanja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com