Francuski vozač Formule 2 poginuo u stravičnom udesu u Belgiji - Volim Podgoricu

Francuski vozač Formule 2 poginuo u stravičnom udesu u Belgiji

Uber je udario u zid pri velikoj brzini, okrenuo se na stazi, a na njega je nalatio bolid u kome je bio Huan Manuel Korea

Francuz Antoan Uber poginuo je danas na trci Formule 2 u Belgiji, objavila je FIA.

Uber je udario u zid pri velikoj brzini, okrenuo se na stazi, a na njega je nalatio bolid u kome je bio Huan Manuel Korea.

Uber je imao samo 22 godine i bio je član Renoa. Pobijedio je na dvije trke u debitantskoj F2 sezoni i zauzimao osmo mjesto.Hitno je nakon udesa prebačen u bolnicu, ali je bilo kasno.

Korea ima 20 godina, član je Alfa Romea. On je doživio teške povrede, ali je u stabilnom stanju, saopštila je FIA.

KOMENTARI (0)

3 komentara

  1. An intriguing discussion will probably be worth comment. I think that you can write more on this topic, it might not certainly be a taboo subject but generally persons are there are not enough to communicate in on such topics. To another location. Cheers

  2. you’re in reality a excellent webmaster. The website loading velocity is incredible. It kind of feels that you’re doing any unique trick. Also, The contents are masterwork. you’ve done a excellent process in this subject!

  3. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and web and this is actually annoying. A good site with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com