ĐOKOVIĆ ISPROVOCIRAN, MORAO DA REAGUJE: “Naći ću te, saznaću ko si” (VIDEO) - Volim Podgoricu

ĐOKOVIĆ ISPROVOCIRAN, MORAO DA REAGUJE: “Naći ću te, saznaću ko si” (VIDEO)

Cijeli dan se čekao trening Novaka Đokovića, tačnije zagrijavanje pred meč sa Denisom Kudlom, ali toga nije bilo sve do večernjih časova.

Najavljen trening u 17 sati, pomeren je za 18, potom za 19 časova, kada su već svi u teniskom kompleksi na Flašing medouzu bili ozbiljno zabrinuti.

Doduše ne svi, jer se kasnije na treningu desila jedna neprijatna situacija čiji je akter bio nepoznati “navijač”.

Kada su se u 19.35 pojavili Marjan Vajda i Goran Ivanišević, to je bio prvi dobar znak da će Novak trenirati. Nedugo zam, pojavio se i Đoković dočekan aplauzima sa tribina, ali nije išlo sve tako glatko.

Poslije svega nekoliko minuta vježbanja, kraj terena ispod tribine, neko je Đokoviću nešto dobacio. On se okrenuo, ušao u raspravu, usput pomenuvši nešto u stilu da će “saznati ko je u pitanju”.

Nezvanično, neko je Đokoviću dobacio nešto u stilu, “zar se ti nisi povukao sa turnira?”

O svemu tome su ga pitali i na pres konferenciji.

“Imali smo običan razgovor”, nasmijao se Novak.

Na insistiranje da otkrije o čemu se radi, pošto se moglo čuti da je rekao “pronaći ću te”, Novak je duhovoto odgovorio:

“Da popijemo piče. Dopao mi se dečko. Kupiću mu piće. Šta smo pričali, neka ostane između nas. Ali mi je definitivno pomogao. On to i ne zna, ali mi je pomogao”, dodao je Đoković.

Kaže da je bio motivisan i da igra u večernjem terminu.

“Da, bio sam motivisan. Noćni termin. Njujork, publika se uživjela. Nekoliko momaka koji su popili nekoliko pića više nego što je trebalo da popiju. Ipak, bilo je sve dobro poslije toga”, aludirao je na neprijatnost na treningu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com