UHAPŠENE TRI OSOBE: Izvukli čovjeka iz kuće pa ga tukli dok nije izgubio svijest! - Volim Podgoricu

UHAPŠENE TRI OSOBE: Izvukli čovjeka iz kuće pa ga tukli dok nije izgubio svijest!

Kolašinci S.K (33), R.V (30) i B.V. (30) uhapšeni su zbog sumnje da su 28. avgusta 2019. godine u Kolašinu izvukli iz kuće, a potom pretukli transrodnu osobu.

POTRAGA ZA POČINIOCIMA: Izvukli čovjeka iz kuće pa ga tukli dok nije izgubio svijest!

Transrodni muškarac te noći otvorio je vrata na koja su napadači pokucali, a oni su ga potom silom ga izvukli ispred, tukli ga, vrijeđali i ponižavali, dok nije izgubio svijest.

Iz Uprave policije saopštili su da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin su zajedno sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica u Podgorici rasvijetlili taj događaj i uhapsili trojicu Kolašinaca koje sumnjiče da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje na štetu transrodne osobe.

“Osumnjičeni će biti uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu.  Podsjećamo da su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kolašin oštećenom licu, nakon prijavljenog događaja, obezbjedili medicinsku i svaku drugu vrstu pomoći i podrške”.

Vijesti

1 komentar

  1. Hi, Neat post. There is a problem with your web site in internet explorer, would check this… IE still is the market leader and a big portion of people will miss your magnificent writing because of this problem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com