PODGORICA: Marka Vukčevića tukli kod Kliničkog, vrištao je dok su ga udarali, a sve to gledali su bolesnici sa prozora - Volim Podgoricu

PODGORICA: Marka Vukčevića tukli kod Kliničkog, vrištao je dok su ga udarali, a sve to gledali su bolesnici sa prozora

Pritvorenik Marko Vukčević juče oko podne iskoristio je nepažnju zatvorskih policajaca kada je bio na ljekarskom pregledu u Kliničkom centru Crne Gore i nakratko uspio da pobjegne.

Pola sata kasnije, prema saznanjima Pobjede, zatvorski policajci su Vukčevića uspjeli da nađu u krugu dvorišta Kliničkog centra, savladali su ga, nakon čega je vraćen u Istražni zatvor.

PRAVA DRAMA U KLINIČKOM: Protvorenik pobjegao, policija morala da primijeni silu kako bi ga savladala!

Više sagovornika Pobjede, koji su se tada nalazili u Kliničkom centru ili u neposrednoj blizini zgrade, tvrde da su čuli četiri pucnja, baš u vrijeme kada je trajala potjera za Vukčevićem.

“Čula sam četiri hica… U tom momentu nijesam znala o čemu se radi. Kasnije mi je prijateljica, zaposlena u bolnici, saopštila da je bila potrega za odbjeglim pritvorenikom”,  ispričala je Pobjedina sagovornica.

Prema riječima jednog od očevidaca, Vukčevića su zatvorski policajci uhvatili u blizini Medicinske škole. To bi trebalo da znači da je bjegunac uspio da izađe van ograde Kliničkog centra.

Kako su službenici Sprovodničke jedinice uspjeli da “privole” Vukčevića, za sada nije poznato.

Nekoliko sagovornika Pobjede, koji su željeli da sačuvaju anonimnost, tvrde da su vidjeli kako su Vukčevića tukli nakon hvatanja.

“Doveli su ga iza bolnice gdje je bilo parkirano zatvorsko vozilo i njih nekolicina su ga udarali, tamo na parkingu.
Vrištao je dok su ga udarali, a sve to gledali su bolesnici sa prozora, a neki su i snimali i vikali na njih da ga ne biju”, ispričao je očevidac.

Kako nezvanično saznaje ovaj list, radi se o službenicima Sprovodničke jedinice, ali im nijesu saopštena njihova imena. Nakon incidenta oglasili su se iz Uprave ZIKS-a tvrdeći da je “pritvorenik M. V. u 11.30 sati pokušao da pobjegne i da su koristili biber sprej i vezali ga nakon hvatanja.

Iz Uprave ZIKS-a su juče negirali da je bilo upotrebe vatrenog oružja.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com