“VADITE ME ODAVDE!!!” Jovan je okačio pismo koje je sa sela poslao roditeljima i postao neviđeni hit (FOTO)

Početak nove školske godine za osnovce i srednjoškolce bio je povod da Jovan Simić, poznati humanitarni radnik, okači na Tviteru sliku pisma koje je poslao roditeljima u ljeto 2000. godine. Njegova objava je ubrzo postala viralna i izazvala je dosta smijeha na društvenim mrežama.

Simić, koji je javnosti postao poznat 2014. godine kada je pokrenuo humanitarnu aukciju kolekcionarskih fudbalskih dresova i tako sakupio 80.000 evra za liječenje djevojčice Nađe Novaković. Iz te akcije se kasnije rodila i fondacija Zajedno za život, kroz koju je Simić nastavio da širi svoj humanitarni angažman. Ovaj put, Jovan je prikupio pažnju tviteraša pismom koje je napisao roditeljima 2000. godine tokom boravka na Zlatiboru kod bake i deke. Naime, “vapaj” roditeljima da ga “vade” iz sela, on je opisao kao nešto najjače što je ikada napisao, uz dodatak da je sadržaj pisma čista drama u nekoliko činova.

Tvit prenosimo u cjelosti:

– Srećan 2. septembar – raspust je gotov, a mene je danas moja majka podsjetila na jedno pismo koje sam poslao roditeljima iz sela na Zlatiboru tokom školskog raspusta ljeta gospodnjeg 2000. godine. Ovo je nešto najjače što sam napisao ikada, čista drama u nekoliko činova:

– Dragi mama i tata, ovdje je ružno. Djeda ne da da sjednemo na krevet, pošto kaže da je krevet za ležanje. Sega se igra 30 minuta. Vadite me odavde!!! Kajem se. Ne daju mi da idem sa drugovima na Rzav. Imam nekoliko pitanja za vas. Kada će Soni, kako ste vi, kako je cijela zgrada i kada me vadite? Pošaljite mi pismo i očekujem sve odgovore. Uzgred, Miki je dobro. Upomoć – stajalo je u apelu mališana Simića, koji je sudeći po sadržini pisma, u to vrijeme bio u pravoj “agoniji”.

Njegovo pismo je dobro nasmijalo sve na društvenim mrežama, a prema komentarima ispod objave, mnogi od Tviteraša su se pronašli u ovim Jovanovim riječima.

Simić je u jednom od tvitova dodao kako su ove njegove riječi, odnosno dio u kojem se raspituje za komšije, pokazatelj koliko smo nekada vodili računa o komšijama, dok danas, nažalost, ni ne poznajemo većinu onih sa kojima se svakodnevno mimoilazimo na hodniku zgrada u kojima živimo.

 

blic.rs

 

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close