Počinje predlaganje rukovodstva DPS-a Crne Gore u Podgorici - Volim Podgoricu

Počinje predlaganje rukovodstva DPS-a Crne Gore u Podgorici

Sastanci mjesnih odbora, na kojima će članovi i simpatizeri podgoričke Demokratske partije socijalista (DPS) predlagati kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, kandidate za članove Glavnog Odbora, kao i učesnike Kongresa partije, održaće se narednih sedmica, saopšteno je iz odbora DPS-a u Glavnom gradu.

Kako navode iz podgoričkog odbora DPS-a, na večeras održanoj sjednici odbora te partije u glavnom gradu, kojom je predsjedavao Časlav Vešović, usvojena je Odluka o kriterijumima i postupku izbora predstavnika za osmi Kongres DPS-a Crne Gore i Plan aktivnosti Odbora DPS-a Glavnog grada u susret Kongresu.

Odbor je, su kazali, upoznat sa odlukama i aktima Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, koji se tiču održavanja Kongresa DPS-a.

“Planom je predviđeno da se tokom narednih sedmica održe sastanci svih mjesnih odbora na kojima će članovi i simpatizeri DPS-a Podgorice imati priliku da predlažu kandidate za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, zatim kandidate za članove Glavnog Odbora, kao i učesnike VIII Kongresa partije”, stoji u saopštenju.

Na sjednici Odbora je, dodaje se, iskazano zadovoljstvo ostvarenim rezultatima VIII Izborne konferencije DPS-a Podgorice i ukupnog unutarpartijskog izbornog procesa u Glavnom gradu.

“Očekuje se da će se nastaviti sa daljim jačanjem partijske mreže aktivista i volontera, što će biti dodatna garancija za buduće izborne pobjede i vrijedna politička ostvarenja DPS-a Podgorice i Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju OO DPS Glavnog grada.

(Vijesti)

2 komentara

  1. There are extremely loads of details prefer that to take into consideration. This is a great examine start up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions such as the one you mention where the most critical factor might be in the honest good faith. I don?t determine if recommendations have emerged around such things as that, but I know that your chosen job is clearly referred to as an affordable game. Both kids notice the impact of a little moment’s pleasure, for the rest of their lives.

  2. Magnificent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your website, how could i subscribe for a weblog site? The account helped me a appropriate deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided brilliant transparent idea

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com