VOZILI PIJANI: Dvije osobe kažnjene sa po 300 eura - Volim Podgoricu

VOZILI PIJANI: Dvije osobe kažnjene sa po 300 eura

Predsjednik suda za prekršaje u Bijelom Polju Alija Beganović zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji 1,65 g/kg, okrivljenom K.S. (33) iz Kolašina izrekao je novčanu kaznu u iznosu od 300 eura. Ista kazna izrečena je i okrivljenom S.M. (31) iz Kolašina.

Zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, Beganović je okrivljenom J.N. (46) iz Beograda, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 175 eura, jer je posjedovao opojnu drogu marihuanu u količini od 1,0 grama.

Zbog istog prekršaja okrivljenom U.P. (20) iz Užica izrečena je ista novčana kazna, jer je posjedovao opojnu drogu marihuanu u količini od 1,1 gram.

Beganović je zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, okrivljenom S.B. (34) iz Beograda, izrekao novčanu kaznu u iznosu od 150 eura jer je posjedovao opojnu drogu amfetamin spid u količini od 0,5 grama.

Takođe zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, okrivljenom D.N. (27) iz Sente Republika Srbija, izrečena je novčana kazna u iznosu od 200 eura, jer je posjedovao opojnu drogu kokain u količini od 0,8 grama.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com