UHAPŠEN CRNOGORAC: Policija ga uhvatila sa kilogramom droge - Volim Podgoricu

UHAPŠEN CRNOGORAC: Policija ga uhvatila sa kilogramom droge

Crnogorski državljanin H.G. (36) uhapšen je preksinoć u italijanskom gradu Mesina zbog sumnje da je sa italijanskim državljaninom I.R. (54) organizovano prodavao drogu u jednom od kvartova navedenog grada.

Kako prenose italijasnki portali, obojica uhapšenih su od ranije poznati policiji i to upravo zbog preprodaje droge, uglavnom marihuane, zbog čega su hapšeni i služili zatvorske kazne.

Hapšenje je uslijedilo nakon uobičajenog patroliranja služebnika sektora za borbu protiv narkotika, koji su primijetili H.G., kako razgovara sa I.R., koji je bio u automobilu parkiranom nasred ulice. Dok su se približavali osobama za koje su znali da se bave preprodajom droge, primijetili su u rukama H.G. manji paket, koji je on odbacio odmah kad je primijetio policiju u obližnje rastinje.

Nakon što se oslobodio sumnjivog paketića, H.G. je pokušao da pobjegne, ali su ga policajci ubrzo sustigli i uhapsili, kao i I.R. koji je trebao da preuzme robu. U obližnjem rastinju pronađen je pvc paket sa preko kilogram marihuane koji je poslat na vještačenje.

Tokom ličnog pretresa osumnjičenih, policija je pronašla i 580 eura kod H.G., koji novac se smatra prihodima od trgovine drogom. Naknadnim pretresom stanova koje koriste dvojica osumnjičenih pronađene su i oduzete stvari koje služe za pakovanje i mjerenje droge. U stanu crnogorskog državljanina pronađene su dvije precizne vage i materijali koji se koriste za pakovanje droge. Obojica osumnjičenih koji su višestruki povratnici saslušani su u sudu i njima je određen pritvor i oni su poslati u istražni zatvor “Gazzi” gdje će biti do početka suđenja.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com