MILO UGOSTIO TAČIJA U BUDVI: Malo prošetali, pa zasjeli u restoran, a obezbjeđenje otimalo prolaznicima foto-aparate i brisalo slike! - Volim Podgoricu

MILO UGOSTIO TAČIJA U BUDVI: Malo prošetali, pa zasjeli u restoran, a obezbjeđenje otimalo prolaznicima foto-aparate i brisalo slike!

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović bio je domaćin Hašimu Tačiju, predsjedniku  prištinskih institucija, prije nekoliko dana u Budvi.

Sastanak je bio privatnog karaktera, saznaje portal Srpsko ujedinjenje.

Sem kraće šetnje gradskim ulicama, Đukanović i Tači su najveći dio vremena proveli u ćaskanju u restoranu i diskoteci ”Perla”.

Nekoliko građana Budve i dvoje turista imali su neprijatnosti kada su pripadnici Tačijevog i Đukanovićevog obezbjeđenja oduzimali foto-aparate i tražili na uvid mobilne telefone kako bi obrisali fotografije i video-snimke koji svjedoče o ovom druženju. Osim toga, jako su se potrudili da ih niko ne snimi ni tokom kratke šetnje gradom.

“Baš je neprijatno kada vam priđe obezbjeđenje neke javne ličnosti, pa još i predsjednika države, i pred nekoliko desetina slučajnih prolaznika oduzima vam lične stvari da provjere da li ste slikali ili snimili nešto od čega dotični mogu da imaju političku štetu. Sa mog foto-aparata obrisane su dvije fotografije i morao sam da čekam 15 minuta da bih ga dobio nazad”, kaže jedan sagovornik.

(Ujedinjenje)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com