Optužen da je stolicom ubio prijatelja u Budvi - Volim Podgoricu

Optužen da je stolicom ubio prijatelja u Budvi

Više državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Jasmina Nišića iz Prijepolja (30), koji se tereti da je početkom juna u budvanskom naselju Velji vinogradi ubio svoga poznanika Kristijana Ćorića (38), piše Dan.

Ćorić se prije deceniju doselio u Budvu i s Nišićem se poznavao preko zajedničkog prijatelja s kojim je dijelio stan u tom budvanskom naselju.

U ranim jutarnjim satima policiji je prijavljeno da je na ulici uz samu rijeku Grđevica pored turističkog kampa pronađeno tijelo u lokvi krvi. Policijski inspektori Centra bezbjednosti Budva su odmah stigli na lice mjesta i zatekli su, prema kazvanju očevidaca, jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana potjernica, a obaviješteni su i službenici na graničnim prelazima zbog bojazni da osumnjičeni ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nišić i Đorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica. Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao. Potom je osumnjičeni pobjegao, a Ćorić ustao i uspio da napravi nekoliko koraka do ulice, gdje je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i tijelu.

Inspektori su zatekli tijelo, a o svemu je obaviješten i viši državni tužilac, koji je obavio uviđaj i uputio tijelo nastradalog na obdukciju.

Poslije događaja iz Uprave policije su saopštili da su veoma brzo rasvijetlili ubistvo.

“Službenici Centra bezbjednosti Budva oko 5.15 časova obaviješteni su da je pronađeno tijelo K.Ć. (38) iz Budve. Policijski službenici su u kratkom roku identifikovali lice za koje se sumnja da je lišilo života K.Ć. Radi se o J.N. (30) iz Prijepolja, Srbija. Policija intenzivno potražuje J.N. Tijelo K.Ć. s vidnim povredama po glavi i tijelu, koje su nanijete najvjerovatnije tupim predmetom, zatečeno je jutros u budvanskom naselju Velji vinogradi, u Ulici petoj”, navodi se u saopštenju policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com