OTAC I ĆERKICA (2) IZGORELI U AUTU! DVIJE PORODICE TUGUJU! Bake i deke obnevidjele od suza – nikada ih nećemo preboljeti! - Volim Podgoricu

OTAC I ĆERKICA (2) IZGORELI U AUTU! DVIJE PORODICE TUGUJU! Bake i deke obnevidjele od suza – nikada ih nećemo preboljeti!

U teškoj nesreći koja se u nedelju, 8. septembra, dogodila na auto-putu nedaleko od Slavonskog Broda u Hrvatskoj kad je automobil njemačkih registracija sletio s puta i zapalio se poginuli su Josip Živić i njegova ćerkica (2), ali i porodica Živić i porodica Josipove supruge Suzane, Galetović, potpuno su ubijene od bola.

Josip je došao s ćerkicom kod svojih roditelja, Katarine i Joze, a onda su njih dvoje krenuli po njegovu suprugu Suzanu, koja je bila kod svojih roditelja, koji žive nekoliko ulica dalje.

“Oni više od četiri godine žive u Nemačkoj. Moj Josip je tamo vozač, promenio je i opremio stan, sve je činio da njemu i porodici bude ljepše. Svoju djevojčicu je volio više od svega. Nikako mi nije jasno zašto je sletio s auto-puta”, kroz suze priča Josipov otac Joza (64).

“Zlato bakino, kako ću sada ja bez nje. Poljubila me je kada su odlazili, rekla mi je – bako doći ću opet ja, sunce moje”, plače Josipova majka Katarina (64) i hoda po dvorištu.

“Znam da nećemo nikada prebolejti ovaj veliki gubitak”, dodaje otac drhteći cijelim tijelom.

I u porodici Josipove supruge Suzane nizrecivi bol i tuga.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOKI/24SATA.HR

“Milo moje, trebalo je da dođe kod bake jutros”, pokriva rukama lice Suzanina majka Lidija i plače.

“Moja Suzana ne može ni sa kim da razgovara, kada je lekari koji nas stalno obilaze nešto pitaju, ona ne odgovara, samo nemo gleda. Bojim se za nju”, dodaje nesrećna žena.

Evo šta je novinarima o detaljima nesreće rekao policajac Krešimir Šimić:

Nesreća je bila tako užasna, da je policajac Franjo Galić, koji je među prvima stigao na mjesto nesreće, ostao u šoku.

 

“To što sam vidio teško je za mene, a kamoli da to vi vidite”, rekao je sumorno novinarima.

2 komentara

  1. Any INTEREST RATES doesn’t give attraction regarding virtually any excessive tax bill funds, to make sure you are really taking the application inside the jeans as a result of not really transforming your tax burden obligations.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com