MAFIJA NE OPRAŠTA: Policija na nogama, potraga za ubicom CRNOGORCA UBIJENOG IZ OSVETE zbog likvidacije koju je izvršio njegov sin! - Volim Podgoricu

MAFIJA NE OPRAŠTA: Policija na nogama, potraga za ubicom CRNOGORCA UBIJENOG IZ OSVETE zbog likvidacije koju je izvršio njegov sin!

Novosadska policija je na nogama i U potrazi za ubicom koji je u ponedeljak oko 22. sata likvidirao Crnogorca Željko Bulatović (55) u Novom naselju. Međutim ubica je još uvijek u bjekstvu iako je je juče blokiran kvart.

Kako je potvrđeno u novosadskoj policiji, potraga još traje, ali druge informacije ne mogu da otkrivaju. Bulatović je ubijen hicem iz pištolja ispred petospratnice u kojoj je navodno živio prethodnih nekoliko mjeseci.

FOTO: KURIR/S.S.

Motiv likvidacije je najvjerovatnije osvete za ubistvo Miroslava Lazarevića  u Istočnom Sarajevu 16. oktobra 2016, za koje su osuđeni Saša Vidović (35) i Aleksandar Bulatović (31), sin ubijenog Željka Bulatovića. Vidović je osuđen na 20 godina, a Bulatović na 19 godina robije.

Miroslav Lazarević (32), bio je član auto-mafije iz Istočnog Sarajeva, a ubijen je 16, oktobra 2016. godine u takođe u sačekuši. Zločin se dogodio oko dva sata iza ponoći kada su izvršioci na Lazarevića otvorili vatru dok se automobilom “golf 7” vozio kroz Beogradsku ulicu.

FOTO: KURIR/S.S.

Lazarević (32) je ubijen hicima iz automatske puške pronađene u BMW X 5, koji je nedugo nakon ubistva zapaljen u Aleji lipa u Sarajevu. Čak 23 čaure pronađene su na mjestu ubistva Lazarevića, i nekoliko fragmenata zrna izvađenih iz tijela i garderobe ubijenog ispaljeni iz automatske puške koja je pronađena u zapaljenom BMV.

 

Supruga ubijenog Branka Lazarevića tokom svjedočenja je tražila da se optuženi najstrože kazne za zločin, koji je nazvala “podmuklim i kukavičkim činom”. Na pitanje predsjednika sudskog vijeća ova majka troje djece rekla je da zahtjeva i odštetu, ali iznos nije precizirala navodeći da ništa ne može da namiri štetu i bol njene porodice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com