“Brate moj, ostavio si tri velika bogatstva da o njima brinem Vuka, Relju i Danicu. I ja ću ih čuvati. Brate moj…” (FOTO) - Volim Podgoricu

“Brate moj, ostavio si tri velika bogatstva da o njima brinem Vuka, Relju i Danicu. I ja ću ih čuvati. Brate moj…” (FOTO)

Vijest o smrti pjevača šokirala je celu Srbiju. Porodica i prijatelji nemi su od bola. Niko ne može da vjeruje da Dalibora više nema

U DOMU omladine u Beogradu se održava komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua (46), koji je poginuo u utorak u Zemunu. Reper je nastradao na Dunavu, u Zemunu, kada je tokom vožnje kajta udario o vodu. Utapanju je prethodio prelom kičme na dva mesta, posle čega je muzičar ostao paralizovan.

Vijest o smrti pjevača šokirala je cijelu Srbiju. Porodica i prijatelji nemi su od bola. Niko ne može da vjeruje da Dalibora više nema.

Na komemoraciju među prvima je stigla Daliborova majka, a potom i njegov otac, supruga Danica i ostala rodbina.
Došli su Marko Bulat, Boban Rajović, Viktor Savić, Knez, Bane Lalić (grupa MVP), stigao je i pjevač grupe S.A.R.S Žarko Kovačević, Sergej Ćetković, Dimitrije Vojnov i mnogi drugi.

Komemorativni skup zvanično je počeo potresnim govorom Edina Škorića.

– Brate moj mnogi će ovih dana citirati tvoje pjesme. Ja brate neću. Neću pomenuti ni jednu pjesmu i stih jer smo ih već doživjeli i preživjeli. Naučio si me da svakog dana mogu da kažem da živim lijep život. Nisi me naučio jedno kako da ja tebe tome naučim. Shvatio sam šta su pobjede, novi život, novi osmjeh. Malo ko ima privilegiju u životu i tu hrabrost. Brate moj, ostavio si tri velika bogatstva da o njima brinem Vuka, Relju i Danicu. I ja ću ih čuvati. Brate moj. Nije tebe pobijedio ni kajt, vjetar i Dunav, ovde si u meni. Vidimo se uskoro u nekoj novoj pjesmi, životu, nekom novom talasu, rekao je Edin.

Izvor: Novosti/Foto: K. Mihajlovic

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com