PODGORICA: Ova ulica će biti zatvorena MJESEC DANA, zbog izgradnje petlje na autoputu! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ova ulica će biti zatvorena MJESEC DANA, zbog izgradnje petlje na autoputu!

Zatvara se  saobraćaj za sve vrste motornih vozila na dijelu  Ulice Dunavske, od broja 27 do broja 43, radi izvođenja radova na izgradnji petlje Smokovac izmještanja postojećeg vodovoda i izgradnje atmosferske kanalizacije i potpornog zida u zoni podvožnjaka, u okviru izgradnje auto puta Bar –  Boljare, dionica Smokovac – Uvač – Mateševo, u svemu prema Situacionom planom privremene saobraćajne signalizacije koja je ovjerena od strane izvodjača radova »Bemax« d.o.o.

Zatvaranje važi  za period od 16.09.2019. godine do 16.10.2019. godine.

Gradska linija br 6 javnog prevoza  se skraćuje i početna stanica iz pravca Zlatice je na stajalištu kod starog stadiona Koma.

Za vrijeme izvodjenja radova podnosilac zahtjeva je dužan da obezbijedi nesmetan prilaz mještanima, odnosno vlasnicima nekretnina u okviru zone zabrane saobraćaja u navedenom vremenskom periodu.

Takođe, za vrijeme izvodjenja radova, podnosilac zahtjeva je obavezan da obezbijedi lice mjesta odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom u skladu sa priloženom skicom i Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com