PODGORICA: Užasne slike sa Zlatice…Počinioci nepoznati! (UZNEMIRUJUĆE) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Užasne slike sa Zlatice…Počinioci nepoznati! (UZNEMIRUJUĆE)

Nepoznati počinilac (ili više njih) prije nekoliko noći usmrtio je četiri psa u park-šumi na Staroj Zlatici, kod starog stadiona, piše Pobjeda.

Kako nezvanično saznaje taj list, sva četiri psa su rase pit bul. Pronađeni su sa ranama na glavi, a pretpostavlja se da su usmrćeni metalnim oštrim predmetom, poput čekića ili sličnog oruđa. Kada su nadležne službe (Komunalna inspekcija, Policija, Čistoća i veterinari) stigle na lice mjesta, jedan od ta četiri psa je još bio živ, ali je uginuo od zadobijenih povreda.

Iz preduzeća Čistoća kazali su da su, shodno nadležnostima, njihove ekipe uklonile leševe.

FOTO: Portal analitika/pobjeda

“Po rješenju Komunalne inspekcije, prije dvije večeri izašle su ekipe na lice mjesta u park-šumi na Staroj Zlatici (kod starog stadiona) i uklonile leševe pasa. Dalje radnje u ovom slučaju sprovodiće nadležne institucije”, poručili su iz Čistoće.

Iz Pobjede su poslali pitanja i Komunalnoj inspekciji, Upravi policije i Upravi za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove, a iz tih institucija je rečeno da će im biti odgovoreno na pitanja: da li su i na koji način ubijeni, tj. šta pokazuje izvještaj veterinara, šta je policija preduzela, da li su pronađeni počinioci tog nedjela, kao i šta je učinjeno sa njihovim leševima.

Pobjeda

1 komentar

  1. Danas pas, sutra ti. Samo šuti prijatelju nad tim zlodjelima. Ovako treniraju oni od kojih češ taj isti zub dobiti po svojoj glavi. A takve “vježbe” događaju se masovno. Nema frke. Šutnjom dobrovoljno nosiš svoju glavu na mjesto zlostavljenih i masakriranih životinja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com