UBICA IMA SAMO 15 GODINA: Maloljetnik iz Nikšića za monstruozno ubistvo može dobiti NAJVIŠE 10 GODINA ROBIJE - Volim Podgoricu

UBICA IMA SAMO 15 GODINA: Maloljetnik iz Nikšića za monstruozno ubistvo može dobiti NAJVIŠE 10 GODINA ROBIJE

Petnaestogodišnji Nikšićanin kojeg sumnjiče za ubistvo tri godine starije sugrađanke može dobiti zatvorsku kaznu do deset godina maloljetničkog zatvora, ukoliko se tokom postupka utvrdi da je kriv.

To je “Vijestima” objasnio advokat Zoran Piperović, ističući da su odredbe koje se primjenjuju prema maloljetnicima jasno propisane zakonom.

“Ako je zaprijećena kazna preko pet godina, onda može dobiti i do deset godina zatvora”, rekao je on.

Beživotno tijelo osamnaestogodišnje djevojke pronađeno je 8. septembra u nikšićkom naselju Kočani, u blizini jezera Krupac.

U Nikšiću o porodici Raičević gotovo da nema čovjeka koji ne dijeli riječi hvale. Bol zbog velike tragedije koja ih je u crno zavila dijele svi – komšije i prijatelji.

Nezvanično saznaju “Novosti” da je porodica Raičević živjela u prigradskom naselju Ozrinići, a Kristina kod teče i tetke u gradu, kako bi lakše dolazila u školu.

– Lijepo dijete koje, nažalost, nije ni započelo život. Ovo je samo jedan od užasa koji danas potresaju crnogorske porodice. Kristina je bila ponos familije. Ostao je brat koji će je oplakivati dok je živ – čulo se u nikšićkom prigradskom naselju Straševina nakon tragedije.

Šta je natjarelo maloljetnog Nikšićanina, sa svega 15 godina, da, kako se sumnja, ubije par godina stariju Kristinu Raičević (18), učenicu Prve srednje stručne škole, zasad nije poznato.
Iz razloga što je osimnjičeni maloljetan, ne saopštava se više detalja iz istrage.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com