VEČERAS JE PUN MJESEC I PETAK 13. Ova kombinacija je NEVJEROVATNO MOĆNA, obratite pažnju na OVO u ljubavi i poslu! - Volim Podgoricu

VEČERAS JE PUN MJESEC I PETAK 13. Ova kombinacija je NEVJEROVATNO MOĆNA, obratite pažnju na OVO u ljubavi i poslu!

Ako se ljudi večeras i sjutra budu ponašali čudno, nemojte se iznenaditi. Večeras, baš na petak 13. pojavio se pun Mjesec, koji je na ovaj datum posebno moćan!

Zbog uticaja ovog punog Mjeseca do ponedjeljka ne bi trebalo da donosite važne odluke i povlačite sudbinske poteze.

Ova noć biće ispunjena posebnom energijom. Biće i dosta negativnih emocija, ružnih riječi, netačnih pretpostavki.

Neptun će preći u Ribe tačno u noći punog Mjeseca i donijeće razočaranja za sve znakove Zodijaka. Biće reakcija i odgovora koje niste očekivali. Ovaj dan biće veliki test preciznosti i odgovornosti mnogima. Veoma je važno da odredite šta vam je važno a šta ne, ali i da ništa što se do ponedjeljka dogodi ne primate k srcu, jer ćete uzalud patiti.

I Mars će sada pokazati svoj uticaj. Trenutno ima moć da kreira aure nesporazuma i laži, koji će potpuno obojiti čitav svijet. Što je još gore, biće praćen agresijom i impulsivnošću. Spremite se, dolaze velike promjene, neka vrsta ponovnog rođenja.

Uticaj ovog punog Mjeseca u kombinaciji s tranzitom Neptuna i uticajem Marsa odraziće se na narednih nekoliko nedjelja. Emotivne veze će se pokazati u nekom sasvim novom svjetlu, otkriće se detalji koje niste primjećivali. Pritiska će biti sa svih strana, zbog čega će biti i svađa i kriza.

Važno je napomenuti i da moć mjeseca aktivira instinkte, a može i da ojača veze, pa ako pametno iskoristite ovaj period, bićete u stanju da okrenete sve u svoju korist i riješite sve problemekoje ste imali u vezi.

foto: Shutterstock

Pun Mjesec na petak 13. ima i jedansjajan pozitivan efekat: karijera i finansije se i te kako popravljaju većini znakova. Neki od njih će pronaći dodatni izvor prihoda, dok će drugi dobiti povišicu.

Koji znakovi će profitirati u ovom periodu?

Mnoge nove stvari na poslovnom polju spremno čekaju Strelca i BlizanceNakon ljetnjeg odmora, skupili su snagu da postignu svoje ciljeve, čak i one najambicioznije. Ova dva znaka ne smiju da propuste šanse koje im se nude u ovom periodu!

Škorpije i Vodolije čeka veći priliv novca ili značajna povišica. Njihov rad i trud posebno će doći do izražaja u ovom periodu, a šefovi obožavaju radnike kakvi su ova dva znaka, pa će za to biti adekvatno nagrađeni.

I Ribe i Djevice će imati dosta sreće kada su u pitanju finansije. One u većini slučajeva čak neće morati ni da se trude – moguć je dobitak na lutriji, bonus na poslu ili veće nasledstvo.

Svih šest znakova trebalo bi da iskoriste dio ovog novca za ubiranje prihoda u budućnosti. Uložite u kurseve ili započinjanje privatnog posla. Nemojte sve da potrošite na sebe – dajte jedan dio u humanitarne svrhe ili kupite bližnjima ono što im je potrebno.

 

Stil.kurir.rs

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com