NASTAVLJENO SUĐENJE ALANU KOŽARU I MILANU DINIĆU: Svjedok viđao Šaranovića sa Dinićem - Volim Podgoricu

NASTAVLJENO SUĐENJE ALANU KOŽARU I MILANU DINIĆU: Svjedok viđao Šaranovića sa Dinićem

U nastavku suđenja Alanu Kožaru iz Bara i državljaninu Srbije Milanu Diniću, optuženima za organizovanje kriminalne grupe i teško ubistvo putem podstrekavanja na štetu Slobodana Šaranovića, u Višem sudu u Podgorici svjedočio je Nemanja Zec, vlasnik budvanskog restorana „Porto“.
On je kazao da je četiri-pet puta u Budvi vidio zajedno Dinića i Šaranovića u džipu „BMV“ sive boje, u blizini zgrade u kojoj je Šaranović živio, ali nije mogao da se sjeti kada je to bilo.
– Može biti da je to bilo prije dvije, tri ili četiri godine. Pošto živim u blizini, viđao sam Slobodana Šaranovića i Dinića zajedno. Jednom u vozilu „BMV“ u vožnji, dva-tri puta kod trafike, te još jednom kada mu je otvarao vrata ili dodavao nešto. Mislim da je „BMV“ bio beogradskih tablica, ali nijesam siguran – rekao je Zec.
Pojasnio je da Dinića poznaje jer je njegova majka Zorica radila kao domaćica u kući, a zatim u njegovom restoranu „Porto“. Kazao je da Alana Kožara poznaje iz viđenja jer je nekoliko puta dolazio u diskoteku „Trokadero“, koju je držao.
Šaranović je ubijen 10. marta 2017. godine ispred kuće u budvanskom naselju Dubovica.
Prema navodima iz optužnice, Kožar je tokom 2016. godine u Baru i Budvi organizovao kriminalnu organizaciju koja je planirala izvršenje više krivičnih djela za koja se, prema zakonu, može izreći kazna zatvora od četiri ili više godina. Kožar se tereti da je sačinio kriminalni plan i angažovao više osoba, među kojima i Dinića, kojima će biti predati kriptovani telefoni koji ne mogu da se prisluškuju, a radi međusobne komunikacije prilikom praćenja osobe koju treba ubiti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com