NIJE MOGAO DA PREĐE PREKO TOGA: Djeca otkrila zašto je otac usred dana ubio njihovu majku u kafiću - Volim Podgoricu

NIJE MOGAO DA PREĐE PREKO TOGA: Djeca otkrila zašto je otac usred dana ubio njihovu majku u kafiću

Tragedija koja se jutros desila u Kruševcu, kada je Miša J. (57) pucao u svoju bivšu ženu Gordanu i ubio je, a teško ranio njenog brata Gorana, uzdrmala je sve. On je potom u bjekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako se saznaje , razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

– Majka ga je napustila prije dva mjeseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem – rekla su Gordanina i Mišina djeca.

Miša je sa Gordanom i njenim bratom Goranom sjedio od ranog jutra u kafani u Kruševcu i, kako su ispričali očevici, ni u jednom trenutku nije došlo do rasprave

– Za stolom u kafani sjedjeli su njih troje zajedno. Muškarac je odjednom ustao, izvadio pištolj i pucao ženi u glavu, a potom i njenom bratu. Ona je odmah pala mrtva, a brat je prevezen u kruševačku bolnicu. Ljekari su ga sa povredama opasnim po život odmah poslali u Niš – ispričao je očevidac ove tragedije.

Vlasnik kafane u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Miša J. rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi prije nego što će pucati u nju.

– Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe – navodno je izgovorio, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugi ispaljen direktno u glavu nesrećne žene. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Gordana je pala na mjestu mrtva, a Goran je teško ranjen.

Bivši supružnici imaju dvije ćerke.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com