Jokićevo dodavanje izabrano za potez dana na Mundobasketu (VIDEO) - Volim Podgoricu

Jokićevo dodavanje izabrano za potez dana na Mundobasketu (VIDEO)

Dodavanje Nikole Jokića za Nikolu Milutinova tokom meča između Srbije i Češke u borbi za 5. mjesto, izabrano je za najbolji potez dana na Svjetskom prvenstvu u Kini!

Jokić je odlično skočio u finišu meča i jednom rukom namjestio ”alej up” za Milutinova koji je zakucao loptu u obruč i odveo Orlove na 86:70.

Još jedno dodavanje Jokića za Milutinova je uvršteno meču TOP 5, i to na peto mjesto, a Srbija je u tim trenucima krenula da stvara razliku protiv Čeha.

Na kraju, Orlovi su slavili rezultatom 90:81 uz 14 poena Milutinova i sedam od strane Jokića koji je imao i 14 skokova i sedam asistencija.

Pogledjate najbolje poteze pretposlednjeg dana na Mundobasketu:

 

2 komentara

  1. I enjoy you because of your whole labor on this site. Gloria enjoys doing internet research and it’s really simple to grasp why. All of us hear all concerning the powerful form you convey great secrets through the web blog and in addition strongly encourage participation from some other people on the content and my daughter is actually understanding a great deal. Have fun with the rest of the new year. You are performing a really great job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com