Home / NOVOSTI / Hronika / KRVAVI PIR USRED DANA U KAFIĆU: Ubio ženu, ranio šuru, pa presudio sebi! Prijetio Gordani: Ubiću tebe, djecu i sebe!
Foto kurir

KRVAVI PIR USRED DANA U KAFIĆU: Ubio ženu, ranio šuru, pa presudio sebi! Prijetio Gordani: Ubiću tebe, djecu i sebe!

Miša Jovanović (57) mirno je popio kafu s bivšom suprugom Gordanom (47) i njenim bratom Goranom Radosavljevićem (42), a onda izvukao pištolj i pucao u njih. Poslije filmske potere Jovanović je izvršio samoubistvo

Miša Jovanović (57) iz Lazarevca ubio je juče bivšu suprugu Gordanu dok je njenog rođenog brata Gorana teško ranio. Potom se, bježeći od policije auto-putem u kontrasmjeru, isprevrtao kolima, izašao iz olupine i presudio sebi!

Jovanović je krvavi pir započeo u Kruševcu, u kafani “Mali Pariz” u Brijanovoj ulici, gdje je sjedio za stolom sa Gordanom i Goranom, a završio ga stotinak kilometara dalje, gde je posle filmske potjere dva puta pucao sebi u glavu.

Prema informacijama, stanje teško povrijeđenog Radosavljevića ni jutros nije bilo ništa bolje.

Prema riječima očevidaca, Gordana, Goran i M. J. su sjedjeli zajedno za stolom u kafani kada je M. J. iznenada ustao i započeo krvavi pir naočigled mnogih prolaznika.

Nakon toga, Jovanović je pojbegao, ali je potom u bjekstvu vozio suprotnom trakom, izazvao udes, pa se ubio hicima iz pištolja. Kako saznajemo, razlog za ubistvo, ranjavanje i samoubistvo je razvod braka.

– Majka ga je napustila prije dva mjeseca, samo je otišla od njega. On nije mogao da pređe preko toga. Ne mogu ništa više od toga da vam kažem – rekla su Gordanina i Mišina djeca.

Vlasnik kafane u kojoj se desilo ubistvo, čuo je šta je Miša J. rekao bivšoj ženi samo nekoliko sekundi prije nego što će pucati u nju.

– Obećavam ti, ubiću prvo tebe, pa djecu, pa sebe – navodno je izgovorio, potom ustao, izvadio pištolj i pucao u Gordanu. Prvi metak ju je samo okrznuo, ali je drugi ispaljen direktno u glavu nesrećne žene. Potom je ispalio hitac i u njenog brata.

Ljudi koji su se našli u bašti i u prolazi, utrčali su u okolne radnje kako bi se sakrili.

– Vlasnici radnji su pozaključavali vrata i niko nije smio da izađe neko vrijeme – dodali su očevici nemile scene.

Gordana i Goran  imaju dvoje djece.

Blic/Kurir

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com