NE MOGU DA DIŠEM, PUSTI ME! Pripadnik privatnog obezbjeđenja na autobuskoj stanici MALTRETIRAO ŽENU - Volim Podgoricu

NE MOGU DA DIŠEM, PUSTI ME! Pripadnik privatnog obezbjeđenja na autobuskoj stanici MALTRETIRAO ŽENU

Nakon prvobitne vijesti da je radnik obezbeđenja M. T. (65) na autobuskoj stanici u Kragujevcu mučio i zlostavljao ženu (31), zbog čega ga je policija i privela, pojavio se snimak navodnog mučenja. Kako je navedeno, on joj je uvrnuo ruku i šutirao nogama.

– Pusti me, pusti me, ne mogu da dišem – izgovara žena.

Snimak kruži društvenim mrežama, a u komentarima se navodi da je najprije došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske karte, da bi mu ona zbog toga udarila dva šamara.

– Djeda nije debil, zašto niste pustili i snimak kad mu je ova fina gospođa udarila dva šamara zato što joj je rekao da ne može da uđe bez peronske karte – piše u komentaru.

– Čovjek je postupio najnormalnije u toj situaciji, nije je povrijedio ni uputio bilo kakvu ružnu riječ. E, sad prije nego sto je dospjela u ovu situaciju trebalo je dobro da razmisli šta govori i šta radi. I ja sam žena, ali treba biti realan, a pre svega kulturan, što se za nju nije moglo reći u tom trenutku – napisala je druga žena, očevidac incidenta.

Potpredsjednica Vlade Srbije i predsjednica Koordinacionog tijela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović, najoštrije je osudila nasilno ponašanje pripadnika obezbjeđenja autobuske stanice u Kragujevcu.

– Ne postoji opravdanje za takvo ponašanje – da jednu ženu poput okorjelog kriminalca pripadnik obezbjeđenja muči i nasilnički drži na zemlji, to je za svaku osudu. Pozdravljam brzo reagovanje policije i očekujem da će ovo nasilje biti sankcionisano u skladu sa zakonom – rekla je ona.

Mihajlovićeva je dodala da je država čvrsto riješena da se sa nasiljem nad ženama izbori i da neće tolerisati nijedan vid nasilničkog ponašanja.

 

Telegraf

 

2 komentara

  1. I’m not sure why but this website is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  2. Great weblog here! Also your site lots up fast! What host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink for your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com