STARAC UBIO 32 GODINE MLAĐU SUPRUGU Sanju vidio na Fejsu sa 2 muškarca u kafani, a ONDA JE SAČEKAO KUĆI…(FOTO) - Volim Podgoricu

STARAC UBIO 32 GODINE MLAĐU SUPRUGU Sanju vidio na Fejsu sa 2 muškarca u kafani, a ONDA JE SAČEKAO KUĆI…(FOTO)

Petar Živanović (74) hicima iz lovačke puške usmrtio Sanju Janković (42) u selu Svileuva kod Koceljeve.

Petar Živanović (74) iz sela Svileuva ubio je juče oko tri sata ujutru nevjenčanu suprugu Sanju Janković (42). Zločin se dogodio samo nekoliko sati pošto je Miša Jovanović (57) iz Lazarevca ubio bivšu ženu Gordanu (47) i ranio njenog brata Gorana Radosavljevića (42) 

Živanović je ubio Sanju hicima iz lovačke puške u njegovoj kući u Svileuvi.

kuća u kojoj se desilo ubistvo
KUĆA U KOJOJ SE DESILO UBISTVOFOTO: KURIR

Sudeći po snimku koji je nesrećna Sanja objavila na Fejsbuku, ona je prethodne noći bila u nekoj kafani, a na snimku se vide i dvojica muškaraca.

– Pretpostavlja se da su se Petar i njegova 32 godine mlađa žena Sanja posvađali po povratku sa te proslave. Petar je zbog ljubomore izgubio kontrolu, uzeo pušku i ispalio smrtonosne hice. Inače, pušku je legalno posjedovao – kaže izvor i dodaje da je Petar tri sata posle ubistva pozvao komšiju i rekao mu da je presudio Sanji.

žrtva
ŽRTVAFOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN

Mještani Svileuve kažu da su Petar i Sanja godinama bili u ljubavnoj vezi, uprkos velikoj razlici u godinama.

– Petru je prva žena preminula, kao i brat, a sa četiri ćerke nema kontakt. On je radio kao zidar, imao je svoje radnike i bio veoma cijenjen. Sanju je upoznao na nekom poslovnom putu u okolini Valjeva i doveo ju je tu – pričaju komšije i dodaju:

– On je bio strašno zaljubljen u nju. Sve je po selu rasprodao zbog nje, da bi mogao da joj obezbijedi lagodan život. Sve je njoj davao i nije žalio. Ostala mu je samo kuća i nešto malo zemlje. Priča se i da je Sanji kupio kuću.

Motiv zločina navodno je ljubomora.

– Sanja je bila mlada, a Petar, svjestan svojih godina, ljubomoran. Dešavalo se i ranije da se svađaju, pravili su cirkus po selu. Ko zna, možda je umislio da ga ona vara, ili da ga iskorišćava samo za novac. Moguće je i da je htjela da ga ostavi, a da on to nije mogao da podnese – dodale su komšije.

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com