Home / NASLOVNA / Đukanović čestitao Dan opštine Žabljak: Slobodarska tradicija i antifašizam, sve tradicionalne crnogorske vrijednosti, neraskidivo su povezani s Durmitorskim krajem

Đukanović čestitao Dan opštine Žabljak: Slobodarska tradicija i antifašizam, sve tradicionalne crnogorske vrijednosti, neraskidivo su povezani s Durmitorskim krajem

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 17. septembra — Dana opštine Žabljak, predsjedniku Veselinu Vukićeviću, predsjedniku Skupštine opštine Vidoju Tomčiću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Žabljaka uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Slobodarska tradicija i antifašizam, sve tradicionalne crnogorske vrijednosti, neraskidivo su povezani s Durmitorskim krajem. To je temelj savremene Crne Gore, stabilne zemlje s dinamičnim ekonomskim rastom, koja je važan faktor regionalne stabilnosti, članica NATO i lider u pregovorima sa EU. Žabljak sa svojim ljudima sastavni je dio tih uspjeha.

Kroz dalju saradnju lokalne uprave i Vlade, u cilju što optimalnije valorizacije neiscrpnih prirodnih resursa i brže realizacije planiranih projekata, Žabljak ima sve predispozicije da postane još prepoznatljivija turistička destinacija u ovom dijelu Evrope tokom i ljetnje i zimske sezone“.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com