I OVO ĆE NAM NAPLAĆIVATI: Podgoričani više neće imati besplatan parking ni kod hrama! - Volim Podgoricu

I OVO ĆE NAM NAPLAĆIVATI: Podgoričani više neće imati besplatan parking ni kod hrama!

Preduzeće Parking servis počelo je izradnju parkirališta na platou nekadašnje Male pijace kod Hrama Hristovog vaskrsenja i u Ulici Velimira Terzića u Bloku pet. Parkiranje na ovim parkiralištima će se naplaćivati po satu 40 centi, piše Dan.

“U toku je polaganje instalacija i tamponiranje parkinga. Nadamo se da će na prostoru nekadašnje Male pjace asfaltiranje biti gotovo do kraja sedmice kako bi nakon toga postavljali opremu i zaštitne elemente. Više od 100 parking mjesta imaćemo i na jednom i na drugom parkingu. I na njima će se parkiranje naplaćivati, a cijena će biti kao i na drugim parkiralištima 40 centi”, kazao je Nusret Canović, direktor Parking servisa.

On nije mogao konkretno najaviti da li će još u nekom dijelu grada raditi nove parkinge.

Do kraja godine neće postavljati nove parkomate. U poslednje vrijeme postavili su dva koja se, kako kaže Canović koriste.

“Ove godine nećemo postavljati više novih parkomata, ali sledeće najvjerovatnije hoćemo. Novi parkomati se koriste. Nema tu puno novca, ali njihova uloga i nije da bude aparat toliko korišten, već da svim građanima obezbijedimo što više mogućnosti za plaćanje parkiranja. Njih najviše koriste turisti i ljudi koji dolaze u naš grad. Zbog toga h postavljamo kod sudova i fakulteta”, kaže Canović.

Canović ističe i da je veliko interesovanje sportista za kupovinu jeftinijih karata.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com