NOVI DETALJI UBISTVA PODGORIČANINA ŽELJKA BULATOVIĆA: Ubica ga pratio od prodavnice do kuće - Volim Podgoricu

NOVI DETALJI UBISTVA PODGORIČANINA ŽELJKA BULATOVIĆA: Ubica ga pratio od prodavnice do kuće

Policija je zahvaljujući snimcima koje je izuzela sa okolnih zgrada dobila više detalja u vezi sa ubistvom Podgoričanina Željka Bulatovića. Kako je nezvanično saopšteno iz policije,blizu su da identifikuju ubicu, ali detalje zasad neće iznositi u javnost.

Na snimcima se vidi da je Bulatović kobne večeri bio u kafiću. Kada je krenuo ka iznajmljenom stanu, svratio je do prodavnice, kupio hljeb i krenuo ka zgradi. Tada je iz mraka iskočio ubica i ispalio mu metak direktno u čelo. Zatim je ispalio još dva hica, od kojih je jedan pogodio žrtvu.

Očevici kažu da su vidjeli muškarca obučenog u crno, sa kapuljačom, kako se ubrzanim hodom udaljava iz Ulice braće Drobnjak, pišu „Blic“ i „Kurir“.

– Bukvalno sam naletio na njega, umalo da se sudarimo. Vidio sam da je u crnom, da ima kapuljaču. Glava mu je bila spuštena – ispričao je Bulatovićev komšija.

Srpski mediji su objavili da je ubijeni donedavno živio u Banjaluci, gdje mu i sada živi bivša supruga.

Navodno, prije nekoliko mjeseci započeo je život sa nevjenčanom ženom u Novom Sadu. Radio je u firmi za civilnu zaštitu u Banjaluci, a namjera mu je bila da otvori špediciju u Novom Sadu.

– U trenutku ubistva navodno je imao veću sumu novca i pasoš. Provjerava se da li je dobijao prijetnje i da li je znao šta mu se sprema, pa je eventualno planirao da se skloni i iz Srbije – navode beogradski mediji.

(Dan)

2 komentara

  1. Thanks for the useful information on credit repair on this blog. Things i would advice people should be to give up the mentality that they’ll buy currently and pay later. Being a society most people tend to make this happen for many factors. This includes getaways, furniture, and also items we wish. However, you’ll want to separate your own wants from all the needs. When you are working to raise your credit score you really have to make some sacrifices. For example you can shop online to save cash or you can check out second hand suppliers instead of high priced department stores intended for clothing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com