PODGORIČANIN OPTUŽEN ZA ŠVERC OKO 200 KILOGRAMA MARIHUNANE: Bakrač pregovara o visini kazne - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN OPTUŽEN ZA ŠVERC OKO 200 KILOGRAMA MARIHUNANE: Bakrač pregovara o visini kazne

Podgoričanin Danko Bakrač pregovara sa Višim državnim tužilaštvom o sklapanju sporazuma o priznanju krivice, nakon što je uhapšen pa optužen za šverc oko 200 kilograma marihuane.

Tu informaciju “Vijestima” je potvrdio jedan od njegovih pravnih zastupnika, advokat Zoran Piperović.

Suđenje Bakraču u podgoričkom Višem sudu juče je odloženo.

Novi glavni pretres, objasnio je Piperović, zakazan je za 7. oktobar.

Bakrač je uhapšen u januaru, a četiri mjeseca nakon toga i njegov saradnik Podgoričanin Dejan Vukmirović (38). I on je obuhvaćen optužnicom.

U tadašnjem saopštenju policije piše da su njih dvojica zajedno utovarili marihuanu u vozilo kojim je Bakrač upravljao.

“Sa namjerom da ovu drogu stave u promet. Droga je 13. januara 2019. godine otkrivena u vozilu kojim je upravljao D. B. koji je bježao policiji. Nakon kraće potjere za vozilom, kojom prilikom je D. B. više puta ostvario kontakt sa službenim policijskim vozilom u cilju onesposobljavanja službenog vozila u potjeri, a pri čemu je nastala totalna šteta na oba vozila, došlo je do prevrtanja vozila kojim je upravljao D. B.”, navodi se u tekstu.

Iz Uprave policije tada su obavijestili javnost da su osumnjičeni Bakrač i dva policijska službenika prilikom potjere zadobili lakše tjelesne povrede, nakon čega je taj Podgoričanin uhapšen.

Vukmirović se sumnjiči da je nakon što je zajedno sa Bakračem utovario drogu u njegovo vozilo “nissan terrano”, nadgledao da li ima policije na regionalnom putu Ada Bojana – Ulcinj, krećući se ispred njega svojim automobilom “škoda oktavia”.

1 komentar

  1. Thanks for this web site post and discussing your own results together with us. Very well performed! I think a lot of people find it difficult to understand paying attention to several controversial things associated with this topic, but your own results talk for themselves. I think a number of additional takeaways are the importance of following each of the suggestions you presented in this article and being prepared to be ultra distinct about which one could really work for you greatest. Nice job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com