SLOBODAN MARTINOVIĆ UHAPŠEN ZBOG RANJAVANJA BRANISLAVA BJELICE: Nakon svađe pucao u komšiju - Volim Podgoricu

SLOBODAN MARTINOVIĆ UHAPŠEN ZBOG RANJAVANJA BRANISLAVA BJELICE: Nakon svađe pucao u komšiju

Nikšićka policija uhapsila je juče Slobodana Martinovića (72) zbog sumnje da je pokušao da ubije Branislava Bjelicu (60).

Martinović je u pravcu Bjelice ispalio jedan hitac iz lovačke puške, nanijevši mu prostrelnu ranu u predjelu potkoljenice. On je zbrinut u nikšićkoj bolnici i, kako nam je saopšteno iz te zdravstvene ustanove, nije životno ugrožen.

Navodno, Martinović i Bjelica su komšije u nikšićkom naselju Poklonci, gdje se pucnjava i dogodila. Kao razlog nezvanično se navode loši komšijski odnosi. Nakon što je pucao u komšiju, Martinović se prijavio policiji.

Iz Uprave policije su saopštili da je Martinović osumnjičen za krivično djelo ubistvo u pokušaju.

– On je oko 8.30 doveden u službene prostorije nikšićkog Centra bezbjednosti. O događaju je obaviješteno

Više državno tužilaštvo u Podgorici, a policija trenutno sprovodi dalje mjere i radnje kako bi se utvrdili razlozi zbog kojih je došlo do sukoba – saopšteno je iz Uprave policije.

Tužilac je naredio sprovođenje istražnih radnji. Predmeti izuzeti tokom uviđaja upućeni su u danilovgradski Forenzički centar na vještačenje.

Iz tužilaštva se juče nijesu zvanično oglašavali povodom ovog događaja.

(Dan)

1 komentar

  1. Excellent write-up, I am a big believer within putting feedback on weblogs as well as community forums to inform the blog authors know that theya’ve additional one thing useful to the net!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com