Home / NOVOSTI / UZNEMIRUJUĆE! Isplivao NOVI SNIMAK vršnjačkog nasilja! (VIDEO)

UZNEMIRUJUĆE! Isplivao NOVI SNIMAK vršnjačkog nasilja! (VIDEO)

Novi stravičan snimak brutalnog vršnjačkog nasilja, koje se navodno desilo u Zemunu, pokazuje da je to “praksa” među djecom koja traje godinama. Pojavio se snimak na Instagram grupi namijenjenoj sprječavanju nasilja među vršnjacima. Na snimku se vidi kako maloljetnica  čupa, pesniči, obara na zemlju i šutira slabiju od sebe, dok drugovi sve to mirno gledaju.

Tik nakon smene direktora srednje škole u Barajevu koji nije na vrijeme prijavio saznanje da u njegovoj nadležnosti postoji vršnjačko nasilje, kao i posle podizanja krivičnih prijava za nasilničko ponašanje protiv I.O. (15) i D.I. (14), koje su šamarale A.M. (15), koja je tom prilikom zadobila i povredu, isplivao je novi stravičan snimak brutalnog vršnjačkog nasilja. Sve se navodno odigralo u Zemunu, a na nadležnim organima je da riješe i ovaj, kao i svaki sledeći slučaj, dok se mi nadamo da će ih biti sve manje.

.

Na snimku koji se širi društvenim mrežama maloljetnica fizički napada devojčicu približno istog uzrasta, ali očigledno slabiju od sebe. Još jedan primjer nasilja u koji se navodno desio u školskom dvorištu je uznemirio već zabrinute roditelje, koji se pitaju šta se to dešava.

Ljudi koji vide ovakve snimke su zgroženi i uglavnom krive loše roditeljsko vaspitanje, ali i nereagovanje društva na adekvatan način na vršnjačko nasilje.

Da podsjetimo, ovakvog vida nasilja u srpskim osnovnim i srednjim školama je sve više, a najtragičniji slučaj je definitivno samoubistvo malog Alekse iz Niša koje se desilo prije osam godina, a kao posljedica vršnjačkog iživljavanja.

(Kurir.rs)

loading...

One comment

  1. to netreba ni prikazivat takve stvari. nema tu roditelja neznam.kako im je kad vide da se neko izivljava na njihovu cerku. nemam komentara ne desilo se.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com