KRVNIČKI PRETUKAO SUGRAĐANKU: Optužni predlog protiv policajca Ivana Bojića - Volim Podgoricu

KRVNIČKI PRETUKAO SUGRAĐANKU: Optužni predlog protiv policajca Ivana Bojića

Osnovno državno tužilaštvo u Kolašinu podnijelo je optužni predlog protiv pripadnika Uprave policije Ivana Bojića zbog prebijanja Kolašinke Andree Sekulić.

Prema navodima tužilaštva, Bojić se tereti za nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Podsjetimo, Sekulić je lakše povrijeđena kada ju je u noćnom klubu “Selekt” napao pripadnik Odjeljenja bezbjednosti u Tivtu.

Policajac u to vrijeme nije bio na dužnosti, a kolašinske kolege protiv njega su podnijele prekršajnu prijavu zbog fizičkog napada.

Prema onome što je tada ispričalo nekoliko Kolašinaca, koji tvrde da su očevici incidenta, policajac je na djevojku nasrnuo u prostoru ispred ženskog toaleta.

Sve su, navodno, zabilježile kamere video-nadzora u noćnom klubu.

Dnevne novine

1 komentar

  1. Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
    Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
    * Krediti
    * Krediti za nekretnine
    * Poslovni zajmovi
    * Hipotekarni krediti
    * Zajmovi kod kuće
    * Zajmovi za konsolidaciju duga
    * Osobni zajmovi
    Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam e-poštu na: [email protected]

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com