Home / PG INFO / Aktuelno / PODGORICA: Maloljetnik osumnjičen za podmetanje požara na automobilima
Foto ilustracija

PODGORICA: Maloljetnik osumnjičen za podmetanje požara na automobilima

Službenici Uprave policije su intenzivnim radom u cilju rasvijetljavanju krivičnih djela iz oblasti požara, eksplozija i havarija rasvijetlili aktiviranje eksplozivne naprave iz 2017. godine i izazivanje požara na tri vozila iz 2018. godine, saopšteno je iz Uprave policije portalu Volim Podgoricu.

Krivična prijave je podnijeta protiv maloljetnog I.T. (17) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično dva krivična djela izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvaru, a sve na štetu četiri lica iz Podgorice.

I.T. je lišen slobode u avgustu 2018. godine zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivčnim djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu M.S. službenika UIKS-a.

I.T. se trenutno nalazi u Istražnom zatvoru UIKS-a.

Policija u Podgorici je u proteklih mjesec dana rasvijetlila 19 djela koja se dovode u vezu sa požarima i eksplozijama.

Policijski službenici Centra bezbjednosti Podgorica su u toku 2019. godine zadužili 39 krivičnih djela iz oblasti požara, eksplozija i havarija od čega je rasvijetljeno 29 djela, što predstavlja procenat rasvijetljenosti od 74% .

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com