Evo kada počinje konkurs za upis na magistarske studije - Volim Podgoricu

Evo kada počinje konkurs za upis na magistarske studije

Organizacione jedinice Univerziteta Crne Gore raspisaće konkurse za upis na magistarske studije za studijsku 2019/20. godinu 27. septembra 2019. godine. Upis studenata magistarskih studija će biti okončan 7. oktobra, kada i počinje nastava na magistarskim studijama Univerziteta Crne Gore.

Prema Odluci Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore, od 11. jula 2019. godine, nastaloj na osnovu prijedloga organizacionih jedinica i Senata Univerziteta Crne Gore, a u okviru licence Ministarstva prosvjete, broj predviđenih mjesta za upis na magistarske studije iznosi 606.

Konkursi će biti objavljeni na sajtu Univerziteta (www.ucg.ac.me), na podstranicama fakulteta i u crnogorskim dnevnim novinama.

Visina školarina će biti u skladu sa donesenom Odlukom Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore i kretaće se od 500 do 1000 eura po semestru. Odluka je dostupna u posljednjem 466. broju Biltena UCG 

Upis je bliže uređen Pravilima studiranja na postdiplomskim studijama.

**U nastavku je data tabela sa brojem mjesta objavljena u Biltenu UCG  465, a koja je data u okviru Odluke o broju studenata za upis na postdiplomske magistarske studije Univerziteta Crne Gore.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com