KNEŽEVIĆ IZBACIO NOVI VIDEO: “Ti sad sebe moraš da čuvaš, jer ovi su te ovi iz službe već namirisali” - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ IZBACIO NOVI VIDEO: “Ti sad sebe moraš da čuvaš, jer ovi su te ovi iz službe već namirisali”

Predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević najavio je da će u petak, 20. septembra u 12 časova, objaviti novi snimak razgovora sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenadom Vujoševićem

U kratkom videu na Instagram profilu Knežević upozorava Vujoševića da “mora da se čuva”.

Transkript razgovora

Duško Knežević: Ti sad sebe moraš da čuvaš, jer ovi su te ovi iz službe već namirisali

Nenad Vujošević: Ko ti je to rekao?

Duško Knežević: Rekli su mi iz službe.

Nenad Vujošević: I što misliš? Kako na koji način?

Duško Knežević: Nemam pojma. Mora da im je on rekao sigurno. A to je rekao da zaštiti sebe, ne sigurno da zaštiti tebe.

Nenad Vujošević: Da, da.

Advokat Borivoje Borović kazao je juče Televiziji Vijesti da će Vujošević do kraja nedjelje doći u Crnu Goru i dati iskaz pred Specijalnim državnim tužilaštvom.

Vujošević se tereti da je pokušavao da utiče na specijalne tužioce u istragama pokrenutim protiv šefa Atlas grupe, za kojim je raspisana međunarodna potjernica.

Vujošević je napustio Crnu Goru u petak, dva dana prije nego će Knežević objaviti audio snimak tokom kojeg ovaj govorio da je uzimao pare od tog biznismena i davao ih vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću, kako bi deblokirali račune nekih firmi pod istragom.

Stanković je negirao te informacije i rekao da ne može biti dokaza o njegovoj umiješanosti u bilo koje nezakonite radnje.

Vijesti

2 komentara

  1. Hey – great blog, simply looking around some blogs, seems a really nice platform you may be using. I???m currently using WordPress for a couple of of my blogs but aiming to change at least one over to a platform like yours to be a trial run. Anything specifically you will recommend over it?

  2. I really wanted to make a brief comment in order to appreciate you for these nice strategies you are giving out on this site. My particularly long internet look up has finally been compensated with reliable content to go over with my neighbours. I ‘d say that many of us readers are undoubtedly endowed to be in a great network with so many marvellous individuals with helpful techniques. I feel truly privileged to have used your entire site and look forward to so many more awesome minutes reading here. Thank you once more for a lot of things.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com