POČELO PONOVLJENO SUĐENJE ENESU MEMIĆU: Tvrdi da nije ubio policajca - Volim Podgoricu

POČELO PONOVLJENO SUĐENJE ENESU MEMIĆU: Tvrdi da nije ubio policajca

Pred vijećem sudije bjelopoljskog Višeg suda Dragana Mrdaka juče je počelo ponovno suđenje Enesu Memiću (33) iz Brodareva, koji je optužen za krivično djelo ubistvo. Zbog promjene predsjedavajućeg sudskog vijeća, suđenje je počelo izjašnjenjem optuženog Memića, koji je ponovio da nije kriv.

– Nijesam kriv i ne priznajem optužnicu. Nemam dodirnih tačaka sa ovim slučajem – kazao je Memić.

Suđenje je nastavljeno izvođenje pisanih dokaza i čitanjem izvještaja i izjava svjedoka. U sudnici se pojavio i novi svjedok Goran Bulatović, koji se nalazio u kamionu koji se na putu sreo sa autom marke „golf“ u kojem je, kako se pretpostavlja, bio Memić.

–Ne mogu da potvrdim da je Memić lice koje sam vidio u tom vozilu – rekao je Bulatović.

Memić je optužen da je 22. jula 2015. godine, na regionalnom putu Slijepač most – Pljevlja, vozilom usmrtio saobraćajnog policajca Irfana Kujovića. Nakon što je usmrtio Kujovića, Memić je pobjegao u nepoznatom pravcu i bio je nedostupan do momenta kada je uhapšen u Bosni i Hercegovini. Prilikom hapšenja kod njega je pronađeno 15,5 kilograma marihuane. Crnoj Gori je izručen nakon što je u Bosni i Hercegovini odslužio kaznu zatvora na koju je osuđen zbog šverca droge.

(Dan)

1 komentar

  1. Most beneficial gentleman speeches and toasts are made to enliven supply accolade up to the wedding couple. Newbie audio system the attention of loud crowds should always think about typically the great norm off presentation, which is their private. best man speaches

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com