Home / NOVOSTI / Društvo / SVADBA U NIKŠIĆU PRETVORILA SE U PAKAO: Tašta tri puta naručila “SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA”, pa nastao haos!

SVADBA U NIKŠIĆU PRETVORILA SE U PAKAO: Tašta tri puta naručila “SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA”, pa nastao haos!

Jedno svadbeno veselje u Nikšiću za tili čas se pretvorilo u košmar i to zbog politike!

Naime, dvije porodice, čiju djecu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pjesme “Srpkinja je mene majka rodila”! A sve se dešavalo u Parohijskom domu, nakon obavljenog vjenčanja, gdje je mladence čekala svadbena torta, koja je, nažalost, ostala netaknuta.

PODGORICA: Na svadbi ćerke Duška Markovića pjevale se ČETNIČKE PJESME? (POGLEDAJTE VIDEO)

Priča se da je dogovor bio da veselje prođe bez “nacionalističkih” pjesama, ali je domaćinu svadbe, svekru, prekipjelo kada je prija dva ili tri puta naručivala istu pjesmu, pišu “Večernje novosti”.

On je navodno upozorio prisutne da je “dosta tih pjesama, jer je ovo Crna Gora”! Nastalo je komešanje rodbine i prijatelja, a revolt je kulminirao kada je brat mlade ustao, uzeo sestru za ruke i izveo je sa veselja uz poruku – “hvala prijatelji”.

Nešto kasnije, nesuđeni svekar, iščupao je muzičarima kablove iz utičnica, govoreći: “Vi ste za sve krivi!”

– Ja pjevam ono što mi se naruči – odgovorila je kratko pjevačica.

Drama dvoje mladenaca imala je nastavak. Nesrećna djevojka pobjegla je do obližnje crkve Svetog Vasilija Ostroškog, sjela na stepenište i dugo oplakivala propali svadbevni dan kom se samo nekoliko sati prije radovala.

Nažalost, nesrećna politika “ovjerila” je njihovu sudbinu. Nikšićani, ipak, vjeruju da će ljubav nadvisiti podjele i da će njih dvoje u budućnosti sreću zajedno graditi.

loading...

2 0 komentara

  1. mogla je narucit prija neku crnogorsku posto imamo veliki izbor neznamo koju cemo prije zapjevat .ako si prijo to uradila

  2. Glupa zena pokvarila srecu svome djetetu inatom,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com