Uhapšene dvije osobe zbog trgovine drogom - Volim Podgoricu

Uhapšene dvije osobe zbog trgovine drogom

Službenici Uprave policije su danas u Tivtu, u okviru ciljane protrage koja je sprovedena u saradnji sa nadležnim službama Portugala i Republike Hrvatske, lišili slobode dva lica koja se potražuju od strane NCB Interpol Lisabon zbog trgovine drogom.

Policijski službenci su danas lišili slobode M.A. (46) i Ž.B. (53), obojca državljani Republike Hrvatske.

Ova lica se potražuju po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Lisabon radi obezbjeđivanja njihovog prisustva u krivičnom postupku koji se vodi protiv njih zbog sumnje da su počinili krivično djelo trgovina drogom.

Oni su, kako se sumnja, 23. juna 2018. godine sa Kariba u Portugal brodom prevozili opojnu droge kokain, koja je bila skrivena u unutrašnjosti broda. Ukupno je pronađeno i oduzeto oko 1.200 kilograma opojne droge kokain.

U aktivnostima ciljane potrage učestvovali su službenici Sektora kriminalističke policije, Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su u vezi sa ovim predmetom održavali neposrednu komunikaciju sa kolegama iz Portugala i Republike Hrvatske.

Realizacije ove ciljane potrage je pokazatelj uspješne međunarodne policijske saradnje.

2 komentara

  1. I discovered your website website on bing and appearance a couple of your early posts. Preserve within the really good operate. I merely additional encourage Feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more by you down the line!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com