MILO DANAS ŽENI SINA: Porodici Đukanović sreću donosi Srpkinja iz plemena Popovića! - Volim Podgoricu

MILO DANAS ŽENI SINA: Porodici Đukanović sreću donosi Srpkinja iz plemena Popovića!

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović sjutra ženi sina jedinca Blaža. Portal Srpsko ujedinjenje saznaje da je nevjesta iz Mahale, iz Zete, od bratstva Popovića koji važe za Srbe.

Vjenčanje mladenaca koji su u dugogodišnjoj vezi zakazano je u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. Đukanoviće, Popoviće i zvanice zabavljaće regionalne muzičke zvijezde sa eks jugoslovenskog prostora.

Mediji u regionu su već spekulisali da mlađi Đukanović namjerava da se oženi u stoletnom Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija “Adriatic properties“ grčkog biznismena Petrosa Statisa.

Izvor portala Srpsko ujedinjenje iz redova DPS-a potvrdio je da je Milo Đulkanović vrlo precizno odabrao zvanice za ”svadbu vijeka” iz redova te partije.

”Đukanović, kao svaki Katunjanin i Crnogorac, emotivno doživljava ovaj trenutak u životu svog nasljednika i ništa nije prepustio slučaju”, kaže izvor.

Kurir.rs/Portal Srpsko ujedinjenje

1 komentar

  1. Nije tačno da postoji pleme Popovića!Govoriti o porodici ili bratstvu unutar plemena ispravno je. Sigurno je da neće patiti kao otac po podstanarskim stanovima. Osta
    je
    činjenica da će sve loše sto se desi toj familiji pripisati grijesima milasa a je li život zasluženo lagodan mladje noga Djukanovica to je veoma problematično. Mnogi nadam se misle kao ja:samo da se eventualni porod ne uvrgne na milasa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com