BRAVO! Crnogorka srušila svjetsku šampionku! (VIDEO) - Volim Podgoricu

BRAVO! Crnogorka srušila svjetsku šampionku! (VIDEO)

Crnogorska karatistkinja Marina Raković kao sedmoplasirana završila je nastup na  turniru Serija A u Santijagu.
Članica Omladinca nije imala sreće na žrijebu i morala je da se probija kroz pretkolo u kategoriji do 68 kilograma, u kojem je  eliminisala Meksikanku Mireju Soto Velarde 5:0, u drugom kolu  pobijedila je Čileanku Barbaru Saez Hakimen 6:1, a u trećem zvaničlnu  svjetsku šampionu, Irinu Zarecku iz Azerbejdžana 4:1.

Pogledajte kako je Raković srušila svjetsku šampionku:

U meču za polufinale izgubila je od Kineskinje Gong Li 1:0. Ona je plasmanom u polufinale povukla Raković u repesaž, ali je izgubila od Ukrajinke Haline Melnjuk 1:0.  Ukrajinka je u nastavku slavila i protiv Japanke Kajo Someje i osvojila bronzanu medalje.
U trećem kolu zaustavljen je Nenad Dulović, dok je u drugom nastup završio Mario Hodžić.
Dulović je u prvom kolu kategorije do 60 kilograma pobijedio Amerikanca  Aleksa Džinesta 9:0, a u drugom Samima Tasa iz Alžira 2:2. U trećem kolu izgubio je od Urugvaja Maksimilijana Larosa 9:3. Urugvajac je u narednoj rundi poražen od Italijana Anđela Krešenca, čime je članu Omladinca zatvorio vrata repesaža.
Njegov klupski drug, Mario Hodžić bio je slobodan u prvom kolu  kategorije do 67 kilograma, dok je u drugom izgubio od Grka Dionisiosa  Ksenosa 3:0. Naredna runda bila je kobna za Ksenosa, čime je i Hodžić ostao bez prilike da se bori za treće mjesto i bronzanu medalju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com