DETALJI SA SVADBE JEDINCA MILA ĐUKANOVIĆA: Bijele ruže, luksuz i raskoš, a ovaj detalj je goste ostavio bez daha! - Volim Podgoricu

DETALJI SA SVADBE JEDINCA MILA ĐUKANOVIĆA: Bijele ruže, luksuz i raskoš, a ovaj detalj je goste ostavio bez daha!

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović oženio je juče sina Blaža, a na Instragramu su se pojavile prve fotografije koje su postavili neki od 440 gostiju ovog spektakularnog vjenčanja na Svetom Stefanu.

 

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Na stolovima su bili prelijepi aranžmani u roze–bijelim tonovima, a zvanice su oduševili ogromni buketi ruža, kao i neobični detalji na stolovima i pažljivo osmišljena dekoracija, javlja CDM.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Goste su svojim numerama zabavljali Milica Pavlović, Aleksandra Prijović, Aco Pejović, ali i pjevač Hari Mata Hari koji je otvorio veče, izvještava portal Volim Podgoricu.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Svadbenom veselju prisustvovali su brojni političari i biznismeni, među kojima su bili ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović i Radmila Vojvodić, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Inače, Milena Popović, koja je dugogodišnja ljubav Blaža Đukanovića nije poznata javnosti.Udala se u bijeloj vjenčanici, a evo i nekih fotografija s njenog profila na Fejsbuku.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK
FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com