MEDOJEVIĆ: Pavlović je sanjao demokratsku, pomirenu Crnu Goru - Volim Podgoricu

MEDOJEVIĆ: Pavlović je sanjao demokratsku, pomirenu Crnu Goru

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Koča Pavlović nije pristajao na kompromise oko prinicipa i sa strašću je branio svoje stavove. To je ocjenjeno na komerativnoj sjednici povodom smrti Pavlovića, koja je održana u sali Skupštini Crne Gore.

Komemorativna sjednica
Sa komemorativne sjednice(Foto: skupstina.me)

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je da je Pavlović bio političar u genima koji je pratio svoju ideologiju, politiku i ideju. Iako je bio čovjek kompromisa, kazao je Medojević, Pavlović nije pristajao na kompromise oko principa, ideologije i politike.

Nebojša Medojević
Medojević na komemorativnoj sjednici(Foto: skupstina.me)

“Ljubav prema Crnoj Gori je druga važna stvar po kojoj ćemo pamtiti Koču, ali on je imao svoj san o toj Crnoj Gori, to je bila demokratska Crna Gora, slobodna Crna Gora, pomirena Crna Gora, pravna država, socijalna država, država u kojoj ćemo se baviti svojim poslovima, odgajati svoje porodice, graditi tu Crnu Goru na zadovoljstvo svih nas“, kazao je Medojević.

Komemorativna sjednica
Sa komemorativne sjednice(Foto: skupstina.me)

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović istakao je da je Pavlović bio poslanik u kontinuitetu od 2006. godine u četiri saziva parlamenta.

Komemorativna sjednica
Sa komemorativne sjednice(Foto: skupstina.me)

“Smrt briše sve razlike, ali ostaju sjećanja. Pamtim iz tih skupštinskih rasprava Pavlovića, a pamtiću uvijek i sjećaću se strasti sa kojom je zastupao i borio se za svoje stavove i mišljenja. Pamtiću i dostojanstvo, kako se on nosio sa teškom bolešću“, rekao je Brajović.

1 komentar

  1. I’d must seek advice from you here. Which is not some thing Which i do! I enjoy reading an article that may make people feel. Also, thanks for allowing me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com