Ovo je NAJEMOTIVNIJI trenutak sa GALA VJENČANJA: Pogledajte šta je uradio Milov sin jedinac na svadbi! (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovo je NAJEMOTIVNIJI trenutak sa GALA VJENČANJA: Pogledajte šta je uradio Milov sin jedinac na svadbi! (FOTO)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i njegova supruga Lidija u subotu su proslavili ženidbu svog sina jedinca Blaža Đukanovića, sa njegovom dugogodišnjom izabranicom Milenom Popović.

Jedan od najemotivnijih momenata na svadbenom veselju bio je jedan poljubaca koji se dogodio u magičnoj atmosferi na Svetom Stefanu, gdje su se mladenci uz aplauz i vatromet zavjetovali jedno drugom na vječnu ljubav.

Mlada nije skidala osmijeh sa lica, bila je najveselija i nije prestajala da igra, a prisutni su bili oduševljeni svim detaljima: od muzike, gala dekoracije, pa sve do mladenačke torte na tri sprata.

Svadba

Foto: Instagram/Printscreen

Čast da otvori veče imala je grupa Hari Mata Hari.

Hari Verešanović

Hari Verešanović
Foto: Pink.rs
Mladenci su luksuzno slavlje upriličili na Svetom Stefanu, a izabrali su i prelijepe aranžmane u roze boji ukomponovanih sa bijelim tonovima, a zvanice su oduševili ogromni buketi ruža, kao i neobični detalji na stolovima i pažljivo osmišljena dekoracija.
Crna Gora

Foto: Instagram/Printscreen

Svadbeno veselje povodom ženidbe Blaža Đukanovića, sina predsjednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, održalo se na maloj Kraljičinoj plaži, uz više od 440 zvanica, ali je veoma mali broj gostiju došao na samu ceremoniju vjenčanja.

Milena Popović

Foto: Instagram/Printscreen

Goste koji su pristizali na svadbu prevozili su specijalnim električnim vozilima od glavnog puta do hotela i plaže. Ceremoniji vjenčanja je, uključujući najuži krug rodbine, prisustvovalo samo oko 40 ljudi.

Svadba

Foto: Pink.rs

Među zvanicama su bili: Ivan Brajović, Vesko Barović, prof. dr Veselin Vukotić, biznismeni Vuk Rajković i Sava Grbović, bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, novinarka Ljiljana Blagojević, Zoran i Vukica Jelić, Daliborka Pejović, Žarko Burić, Goran Sito Rakočević, Danilo Dano Petrović, Dejan Savićević, Miroslav Ivanišević, Petar Ivanović, Tarzan Milošević, Mevludin Nuhodžić, Zoran Pažin, Gavrilo Pajović, Dragan Brković, Dragan Bokan, Danijel Alibabić, Radenko Radojičić, Branimir Gvozdenović, Miodrag Vuković, Aleksandar Bogdanović, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković. Na veselje su došli i ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović i Radmila Vojvodić.

Milica Pavlović

Milica Pavlović
Foto: Pink.rs

Da podsjetimo, njih dvoje se zabavljaju godinama, a ljubav su juče krunisali brakom. Svi detalji vjenčanja držali su se u najstrožoj tajnosti, a svatove su zabavljali poznati pjevači po izboru mladenaca – popularna pjevačica iz Beograda i Brenina snajka Aleksandra Prijović, zatim njen vjenčani kum Aco Pejović, Halid Muslimović i s*ksi sinjorita Milica Pavlović.

Blažo Đukanović se godinama bavi biznisom u sektoru energetike. Tridesetednogodišnji Đukanović ušao je i u biznis izgradnje mini-hiroelektrana i na vodotocima na području kolašinske opštine započeo izgradnju dvije centrale. U tome je imao podršku strica – bankara Aca Đukanovića, ali i oca dok je obavljao funkciju premijera.

SD/Foto pink.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com