Promocija romana “Muško – ženske puzzle - Volim Podgoricu

Promocija romana “Muško – ženske puzzle

 

Knjiga “Muško – ženske puzzle (Knjiga o njoj)” Momčila Zekovića Zeka koja je protekla tri mjeseca zainteresovala veliki broj čitateljki i čitalaca, konačno će doživjeti i svoju prvu crnogorsku promociju koja će biti održana u srijedu, 25.septembra u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 20 sati.

Autor knjige je već najavio da će promocija biti drugačija pa se očekuje veiki broj učesnika. Između ostalog biće promovisan film koji je po motivima knjige režirao slikar Milutin Obradović sa ekipom velikih zaljubljenika u svoj posao, zatim, promocija spotova za kompoziciju FACE A FACE koja je i bila prateća za sve marketinške postove vezanih za ovo izdanje, modna revija, na kojoj će učešće uzeti crnogorske kreatorke Jelena Roganovic Đurić, Edita Nimanbegu, Lidija Burić, Radojka Tepavac, a učešće na reviji uzimaju svojim radovima i Roman Đuranović (koji je radio idejno rješenje knjige) i sam autor knjige Momčilo Zeković Zeko.

“Muško – ženske puzzle” je izdala Svila produkcija uz sufinansiranje Ministarstva kulture Crne Gore. O knjizi su govorili književnici Pavle Goranović i Andrej Nikolaidis, psihoterapeut dr Gordana Baroš i urednica izdanja profesorica Smilja Vukićević. Lektor knjige je Nada Bukilić, korekturu i redakturu uradile su Marina Vemić i Sonja Šaković. Dizajn je dijelo Garažadesigna. Prijatelji izdanja su: za video podršku Bubulj produkcija (Dejan Senić i Branko Maljević), za fotografiju Srećko Tadić i Vesela Mišković. Zekovu autorsku muziku aranžirali su Saša Gajić i dvojac LAKSMI (Ivan Tadić i Dušan Nikčević).
Knjiga se za sada može naći u svim crnogorskim gradovima u većim knjižarama, marketima i trafikama ili preko distributera Spress.

Nakon Podgorice slijede promocije u drugim gradovima Crne Gore. Po svemu sudeći, uskoro će biti novo izdanje uz već potvrđene prevode i izdanja u četiri zemlje Evrope. Nakon učešća na Podgoričkom sajmu knjige početkom oktobra i Sajma knjiga u Beogradu kreće prodaja i promocije van naše zemlje.

Ovo je četvrta Zekovićeva knjiga, nakon kratkih priča “Gravitacija istine” (1998), dva iznadanja romana “Zaliveni fikus”(2004), knjige poezije i CD-a “Džep sa tajnama” (2017).

Više info – Momčilo Zeković Zeko 067 503 483

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com