“Sastanak opozicije sa Oravom pokazao da je DPS u pravu” - Volim Podgoricu

“Sastanak opozicije sa Oravom pokazao da je DPS u pravu”

Poslanik DPS-a Miloš Nikolić kazao je da je sastanak opozicije sa predstavnikom Delegacije EU u Crnoj Gori Aivom Oravom pokazao je da je ta partija ovih mjeseci bila potpuno u pravu kada je potencirala da je trenutno jedan od najvažnijih poslova u državi reforma izbornog zakonodavstva, odnosno popunjavanje mjesta u nadležnom Skupštinskom odboru.

“Današnji sastanak je pokazao da je da je DPS sa svojim koalicionim partnerima jedini konstruktivni politički činilac trenutno u crnogorskom društvu i da problem izbornog zakonodavstva ne leži na našoj, nego na strani opozicije”, kaže Nikolić i dodaje da ne postoji nikakvo realno utemeljenje ili uslov za formiranje tehničke Vlade.

“Spremni smo da u Skupštini razgovaramo o daljoj reformi izbornog zakonodavstva i o svim onim institucijama za koje je opozicija zainteresovana, u smislu daljeg poboljšanja uslova i načina kvaliteta rada i transparentnosti procesa”, rekao je Nikolić.

 

1 komentar

  1. Hi. I want to ask a little something…is the following a wordpress web log as we are planning to be switching over to WP. Moreover did you make this template yourself? Thanks a lot.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com