SUSRET NA KOJI SU SVI ČEKALI: Evo kako je proteklo prvo sučeljavanje Duška Tošića i Ognjena Vranješa - Volim Podgoricu

SUSRET NA KOJI SU SVI ČEKALI: Evo kako je proteklo prvo sučeljavanje Duška Tošića i Ognjena Vranješa

Duško Tošić i Ognjen Vranješ sreli su se prvi put nakon porno-afere koja je potresla Balkan, a čiji su glavni akteri bili upravo bosanski fudbaler i Jelena Karleuša.

Šok-susret odigrao se na stadionu Partizana, gdje su obojica došla da prate derbi utakmicu između Crvene zvezde i Partizana.

FOTO: PRINTSKRIN

“Duško je došao sa mlađom ćerkom Nikom i smjestio se u prvu ložu. Društvo su im pravili Duškovi prijatelji i moglo se reći da su svi bili dobro raspoloženi. Nakon petnaestak minuta na stadion je ušao i Ognjen Vranješ sa prijateljima, koji su se smjestili samo dvije lože od njihove. U trenutku kada je Vranješ seo na svoje mesto, bukvalno u celom tom dijelu stadiona zavladao je muk! Svi su gledali u jednu, pa u drugu stranu očekivajući reakcije”, govori izvor, koji se našao na licu mjesta.

“Ubrzo su Duška drugovi obavestili da u njegovoj neposrednoj blizini sedi Vranješ, ali Tošić nije uspio da se obuzda, nego je pogledao u njegovom pravcu. U tom trenutku njih dvojica su se bukvalno pogledali u oči i to toliko mrko da se činilo da će se obračunati, uprkos tome što između njih sede ljudi” završava priču izvor, koji se našao na licu mesta.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Kako sagovornik navodi, Vranješ mu se sve vrijeme smijao u lice, dok Duško nije skrivao netrpeljivost prema kolegi, što je odavalo njegovo namršteno lice. Prijatelji koji su došli sa Tošićem tvrde da se sve vrijeme suzdržavao da ćerkica ne primijeti da je neraspoložen, pa se trudio da priča sa njom kako bi skrenuo pažnju sa suparnika.

“Tošić je stigao nekoliko minuta prije početka derbija, a Vranješ pred kraj prvog poluvremena. Nisam siguran da li je došao sam ili sa nekim, ali je Duško bio na jednom kraju VIP lože, a on na drugom. Sreli su se u prolazi, ali obojica su se pravili da se ne poznaju. Ognjen je prvi napustio Partizanov stadion, a onda i Tošić”, priča sagovornik.

Podsjetimo, početkom godine kao bomba odjeknula je vijest da je Jelena Karleuša dvije godine bila u ljubavnoj vezi sa Ognjenom Vranješom, što je on i potvrdio iznevši prvo zajedničke, a nakon toga i seks-fotografije koje je pjevačica njemu slala tokom veze.

 

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

 

Kurir.rs

2 komentara

  1. A covjece koliko drame oko ovih ljudi. Pa, priznajte da ste se varali sta je tu problem, razvod i cao. Nemojte ove sapunice praviti, te se Vranjes i Tosic gledali oci u oci, te ovo te ono. Dajte vas troje rijesite to i manite nas vise, pusti djaola

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com