PODGORICA: Vlasnik kompanije “VOLI” još četiri godine predsjednik KK Budućnost Voli - Volim Podgoricu

PODGORICA: Vlasnik kompanije “VOLI” još četiri godine predsjednik KK Budućnost Voli

Dragan Bokan biće još četiri godine predsjednik KK Budućnost Voli, odlučeno je na današnjoj Skupštini kluba.

Bokan je, nakon što je dobio novi mandat, predstavio razvojnu strategiju kluba, koja se zasniva “osavremenjavanju, tehnološkim inovacijama, razvoju mladih naraštaja i stasavanju novih generacija”, a koja će omogućiti da Budućnost oformi prvi tim sa što manje igrača koji dolaze van sopstvene škole.

“Ponosni smo na ostvareno, a u isto vrijeme motivisani smo da nakon četiri godine, na slhedećoj Skupštini zaključimo da smo ostvarili planove i na pravi način odgovorili svim izazovima, jer ne želimo da ovo bude tačka na kojoj smo stali, nego samo jedna stepenica ka većim ciljevima i uspjesima. Budućnost Voli, ponos Crne Gore, to zaslužuje”, rekao je Bokan.

On je naveo da u klubu ima 59 polaznika škole košarke – 17 mlađih pionira, 18 pionira i 16 juniora. U Studentskom centru, filijali kluba, treniraju i graju kadeti i juniori – 24 perspektivna igrača.

“Smatramo da fokus treba da bude na kvalitetu, ne na kvantitetu, tako da je taj broj ove sezone optimizovan. Plan Studentskog centra i Budućnost Volija jeste okupljanje djece i mladih igrača koji će pod vođstvom trenera Nenada Trajkovića napredovati i postati konkurentni igrači za seniorski tim”, rekao je Bokan.

Cilj je i da se stvore igrači koji će donositi profit klubu, naglasio je on.

“Budućnost Voli će nastaviti sa kontinuiranim okupljanjem novih, talentovanih igrača, koji će dobrim radom, organizacijom i logistikom ostvariti vrhunski kvalitet. U narednom periodu će se težiti ostvarenju cilja – formiranje igračkog kadra koji će moći da donese i profit klubu i stvaranje budžeta koji se neće u potpunosti oslanjati na pomoć i finansiranje prijatelja kluba i države”, rekao je Bokan.

On je kazao da je Budućnost ostvarila saradnju sa košarkaškim klubovima Anagastum iz Nikšića i Koš iz Sarajeva.

“To smo uradili kako bi u međusobnoj saradnji razvijali talente kroz dva najbitnija koraka – prepoznavanje i pravilan rad sa njima od samog početka”, rekao je Bokan.

 

1 komentar

  1. Good website! I truly love how it is nice on my eyes it is. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS which may do the trick? Have a great day!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com